Η συμμετοχή της Volvo Car Hellas στο Delphi Economic Forum

Η συμμετοχή της Volvo Car Hellas στο Delphi Economic Forum

Η Volvo Car Hellas συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στο Delphi Economic Forum και ήταν ο αποκλειστικός πάροχος μετακινήσεων χρησιμοποιώντας αποκλειστικά ηλεκτρικά μοντέλα, όπως το νέο EX30. Η εταιρεία συνέβαλε στη συζήτηση με θέμα “Electrifying the way to a sustainable planet”.

Τα διοικητικά στελέχη της Volvo Car Hellas μοιράστηκαν την εμπειρία και τις γνώσεις τους από τον μετασχηματισμό της Volvo Cars προς την ηλεκτροκίνηση και βιωσιμότητα, με την εταιρεία να καθοδηγείται προς την μετατροπή σε εταιρεία αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων έως το 2030 και πλήρως κυκλική επιχείρηση έως το 2040. Η επιτυχία της στρατηγικής αυτής αντικατοπτρίζεται στα φετινά ρεκόρ πωλήσεων.

Η Volvo Car Hellas έχει επιτύχει όλους τους ενδιάμεσους στόχους της, όπως τη λειτουργία των εργοστασίων με κλιματικά ουδέτερη ηλεκτρική ενέργεια. Η αναθεώρηση των επιδιώξεών της προβλέπει μείωση των εκπομπών CO2 κατά 75% ανά αυτοκίνητο έως το 2030 και μηδενικές εκπομπές θερμοκηπίου έως το 2040.

Η Volvo Car Hellas αντιπροσωπεύει το παράδειγμα μιας επιτυχημένης βιώσιμης μετάβασης, παρέχοντας άμεσα οφέλη για τις εταιρίες που επιλέγουν τον εξηλεκτρισμό, όπως οικονομικά κίνητρα, φορολογικά οφέλη, συμμόρφωση με τη νομοθεσία, βελτίωση της εικόνας και αύξηση κερδοφορίας.

Η Volvo Car Hellas είναι προετοιμασμένη να στηρίξει τη μετάβαση σε ηλεκτρικά οχήματα, διαθέτοντας ποικιλία ηλεκτροκίνητων μοντέλων και προγραμμάτων μίσθωσης. Το νέο EX30 είναι διαθέσιμο σε ελκυστικές εκδόσεις για ιδιώτες και εταιρείες, ξεκινώντας από 37.572 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ