Η Mazda στην Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας το 2023

Η Mazda στην Έκθεση Κινητικότητας της Ιαπωνίας το 2023

Η Mazda Motor Corporation ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην Έκθεση Japan Mobility Show 2023 που θα λάβει χώρα στο Ariake, Koto Ward, Tokyo από τις 28 Οκτωβρίου. Στην Έκθεση θα παρουσιάσει την αναβαθμισμένη έκδοση του Mazda MX-5 2024 καθώς και ένα νέο Concept Car.

Το περίπτερο της Mazda έχει ως θέμα το “The Future Created by the Love of Cars” και επικεντρώνεται στο εμβληματικό MX-5, το Roadster της Mazda. Η εκθεση προσπαθεί να αναδείξει τη δέσμευση της εταιρείας για τη δημιουργία προϊόντων που θα ικανοποιούν το πάθος των πελατών για την οδήγηση και τα αυτοκίνητα.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν πολλά μοντέλα του MX-5, μεταξύ των οποίων το νέο MX-5 2024 καθώς και το νέο Concept Car, Mazda2 Bio Concept. Επιπλέον, θα παρουσιαστεί και το πρώτο MX-5 που κυκλοφόρησε ποτέ, ως ένα διαχρονικό σύμβολο της αφοσίωσης της Mazda στη χαρά της οδήγησης. Στο περίπτερο θα υπάρχει επίσης ένα μικρότερο MX-5 για τα παιδιά, προσφέροντας μια προσομοιωμένη εμπειρία οδήγησης για τους μικρούς επισκέπτες.

Επιπλέον, η Mazda θα συμμετάσχει στα προγράμματα της Έκθεσης Κινητικότητας που διοργανώνει η Ένωση Κατασκευαστών Αυτοκινήτων της Ιαπωνίας. Το Mazda2 Bio Concept, το οποίο κινείται με bio diesel, θα βρίσκεται στο τμήμα των αθλητικών αυτοκινήτων της έκθεσης. Το νέο Concept Car είναι μια προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της βιωσιμότητας και της μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα.

Τέλος, η Mazda θα συμμετέχει στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα “Out of KidZania”, όπου τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν έναν ρόλο στην αυτοκινητοβιομηχανία μέσα από διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ