Γεγονός Δοκιμής Οδήγησης Volvo Saracakis

Γεγονός Δοκιμής Οδήγησης Volvo Saracakis

Η Volvo Saracakis θα είναι Μεγάλος Χορηγός στο Διεθνές Meeting Άλματος εις μήκος Tsatoumas Street Long Jump που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 21 Μαΐου 2024 στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το ολοκαίνουριο αμιγώς ηλεκτρικό EX30, το μικρότερο SUV της Volvo, το οποίο θα είναι εκεί στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας από τις 20 έως τις 21 Μαΐου.

Volvo XC60

Με αφορμή αυτό το σπορ γεγονός, από τις 24 έως τις 26 Μαΐου 2024, η Volvo Saracakis διοργανώνει ένα ξεχωριστό Open Test Drive Event στην παραλία της Καλαμάτας, συγκεκριμένα στην Πλατεία Τελωνείου.

Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν και να δοκιμάσουν την εντυπωσιακή γκάμα μοντέλων της Volvo (EX30, C40, XC60, XC90), απολαμβάνοντας την κορυφαία τεχνολογία και την πολυτέλεια που προσφέρουν τα οχήματα της.

Volvo C40

Η Volvo Saracakis προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν σε αυτήν τη μοναδική εκδήλωση και να ανακαλύψουν από κοντά την ποιότητα και την καινοτομία που συνοδεύουν κάθε μοντέλο της μάρκας. Οι εκπρόσωποι της Volvo Saracakis θα είναι διαθέσιμοι για να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες κάθε οχήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ