Εκατοντάδες οδηγοί μείναν χωρίς δίπλωμα σε 5 μέρες

Εκατοντάδες οδηγοί μείναν χωρίς δίπλωμα σε 5 μέρες

Η Τροχαία της Αττικής ενέργησε αφορώντας 719 διπλώματα οδήγησης, αφαίρεσε 364 πινακίδες κυκλοφορίας και ακινητοποίησε 502 οχήματα!

Με μια κλήση στο χέρι, ο ένας στους τρεις ελεγχόμενους οδηγούς αποσύρθηκε από τα μπλόκα της Τροχαίας στην Αττική την προηγούμενη εβδομάδα, αποδεικνύοντας ότι κάποιοι Έλληνες οδηγοί οδηγούν αφελώς και επικίνδυνα, αγνοώντας τους κανόνες αλλά και τη δική τους ασφάλεια! Αντί να φορούν το κράνος όπως πρέπει για προστασία, το κρατούν απλά στο χέρι!

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Ειδικά συνεργεία πραγματοποίησαν εντατικούς έλεγχους την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με το σχεδιασμό της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την αντιμετώπιση επικίνδυνων παραβάσεων και τον εξασφαλισμένο χώρο κυκλοφορίας. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 13.542 έλεγχοι οχημάτων, εντοπίζοντας 4.873 παραβάσεις μεταξύ των οποίων υπήρχαν παραβάσεις για μέθη, υπέρβαση ταχύτητας, παράβαση σηματοδότη, κίνηση σε λωρίδα έκτακτης ανάγκης, επικίνδυνες κινήσεις, έλλειψη προστατευτικού κράνους, ζώνης ασφαλείας, χρήση κινητού τηλεφώνου, ΚΤΕΟ, άσκηση χωρίς ασφάλιση, καθώς και άλλες παραβάσεις.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Επιπλέον, αποσύρθηκαν 719 άδειες κυκλοφορίας, 851 διπλώματα οδήγησης, 364 πινακίδες κυκλοφορίας και ακινητοποιήθηκαν 502 οχήματα.

Η Τροχαία προειδοποιεί ότι οι επιχειρησιακές ενέργειες σε όλο το οδικό δίκτυο της Αττικής θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ