Αναβάθμιση στην Τεχνολογία και Στυλ: Η Νέα Εποχή του Toyota Yaris Cross 2024

Αναβάθμιση στην Τεχνολογία και Στυλ: Η Νέα Εποχή του Toyota Yaris Cross 2024

Το όνομα Yaris έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας για την Toyota εδώ και δεκαετίες. Με την πρόσφατη αναβάθμιση του hatchback Yaris, η ιαπωνική εταιρεία αναβαθμίζει και το B-SUV της, επιδιώκοντας να διατηρήσει την κυριαρχία της στην κατηγορία. Τι φέρνει λοιπόν το επανασχεδιασμένο Yaris Cross;

Κυρίως, ένα εξελιγμένο υβριδικό σύστημα. Ο βασικός κινητήρας παραμένει ο ίδιος 1,5 λίτρων, αλλά σε συνδυασμό με έναν ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα, αυξάνοντας την συνολική ισχύ από 116 PS σε 130 PS. Αυτή η αλλαγή ακολουθεί την προηγούμενη αναβάθμιση που είχε γίνει και στο συμβατικό Yaris.

Το νέο Toyota Yaris Cross έρχεται με 130 PS | Drive

  1. Ψηφιακή Εμπειρία Χρήστη: Εισαγωγή πλήρως ψηφιακής εμπειρίας με το πακέτο πολυμέσων Toyota Smart Connect, προσαρμόσιμη οθόνη οργάνων οδηγού και εφαρμογή ψηφιακού κλειδιού για smartphones​​.
  2. Συστήματα Ασφάλειας και Βοήθειας: Σημαντικές αναβαθμίσεις στα χαρακτηριστικά Toyota Safety Sense, με εστίαση στη βελτίωση της ασφάλειας και της ευκολίας οδήγησης​​.
  3. Υβριδική Ηλεκτρική Κινητήρια Μονάδα: Προσθήκη ισχυρότερης υβριδικής ηλεκτρικής κινητήριας μονάδας στα μοντέλα GR Sport και Premiere Edition, με τεχνολογία υβριδικών συστημάτων πέμπτης γενιάς Toyota​​.
  4. Μείωση Θορύβου και Δονήσεων: Επιπρόσθετα μέτρα για τη μείωση θορύβου και δονήσεων, περιλαμβάνοντας βελτιώσεις στη μόνωση και τα παράθυρα για μείωση του θορύβου από τον αέρα και τον δρόμο​​.
  5. Προσθήκη Στυλ με το Νέο Premiere Edition: Εισαγωγή του νέου μοντέλου Premiere Edition με αποκλειστική απόχρωση Urban Khaki, 18-ιντσών ζάντες κράματος και εσωτερικές βελτιώσεις​​.

Συνολικά, αυτές οι ενημερώσεις στοχεύουν στην ενίσχυση της θέσης του Yaris Cross στην ανταγωνιστική αγορά των μικρών SUV, προσφέροντας μια συνδυασμένη προσέγγιση σε τεχνολογία, ασφάλεια, απόδοση και στυλ.

Toyota Yaris Cross

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ