Παναθηναϊκός: Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση του Champions League βόλεϊ ανδρών

Παναθηναϊκός: Στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση του Champions League βόλεϊ ανδρών

Η επιστροφή του Παναθηναϊκού στο Champions League βόλεϊ ανδρών μετά από 15 χρόνια συνοδεύεται από την τοποθέτησή του στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας. Η κλήρωση ακολουθεί συγκεκριμένους κανόνες, με τον πρωταθλητή Ελλάδος να μην μπορεί να τεθεί αντιμέτωπος με ομάδες από το ίδιο γκρουπ.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» θα κληρωθούν με αντιπάλους από τα υπόλοιπα τρία γκρουπ, με τον περιορισμό ότι δεν επιτρέπεται να προκύψει ζευγάρι από την ίδια χώρα. Στο τρίτο γκρουπ μαζί με τον Παναθηναϊκό βρίσκονται επίσης η Τουρ VB, η Μονπελιέ, η Νίικο Μαασέικ και η Καρλοβάρσκο.

Στο πρώτο γκρουπ δεσπόζουν ονόματα όπως η Περούτζια, η Λούμπε Τσιβιτανόβα, η Βάρτα Ζαβιέρτσιε, η ΛΟΥΚ Λούμπλιν και η Μπερλίν Ρισάικλινγκ. Το δεύτερο γκρουπ απαρτίζεται από τις Βερόνα, Πρότζεκτ Βαρσοβίας, Ζιράτ Μπανκ Άγκυρας, Γαλατάσαραϊ και Λίνεμπουργκ. Τέλος, στο τέταρτο γκρουπ συναντάμε την Τρεντίνο, την Γκουάγκουας Λας Πάλμας, τη Ντιναμό Βουκουρεστίου και δύο θέσεις που θα καλυφθούν από τους νικητές των προκριματικών.

Παράλληλα με τις εξελίξεις στο βόλεϊ, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική δράση συνεχίζεται με τα playoffs του UEFA Champions League. Σήμερα, 7 Ιουλίου 2026, η Βαρντάρ Σκοπίων υποδέχεται την ΚούΠΣ στην National Arena Toshe Proeski, ενώ η Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ αντιμετωπίζει τη Γκιόρι ΕΤΟ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ