Μια διαφορετική αποφοίτηση έζησαν οι μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού στο 22ο σχολείο του Πειραιά. Ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης βρέθηκαν κοντά τους για το κλείσιμο της χρονιάς στο πρόγραμμα One Team.
Η γιορτή του Ολυμπιακού στον Πειραιά
Οι δύο παίκτες μίλησαν στα παιδιά για τη νέα τους διαδρομή στο Γυμνάσιο. Ζήτησαν από τους μικρούς μαθητές να κρατήσουν ψηλά την πειθαρχία και το χαμόγελο, αφού το πρόγραμμα One Team εστιάζει στην ομαδικότητα και τον σεβασμό. Ο ύμνος του Ολυμπιακού ακούστηκε δυνατά μόλις οι αθλητές μπήκαν στο προαύλιο.
Παιχνίδι και δώρα για το σχολείο
Μέσα στο προαύλιο έγιναν διαγωνισμοί σουτ και παιχνίδια δεξιοτήτων ανάμεσα σε παίκτες και μαθητές. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε μια δωρεά για να αναβαθμίσει τον χώρο άθλησης της αυλής.
Τοποθετήθηκαν στρώματα ασφαλείας στις κολώνες και μπήκε μια νέα κρεμαστή μπασκέτα. Παράλληλα, μοιράστηκαν δύο πτυσσόμενα τέρματα ποδοσφαίρου για να μείνουν ως παρακαταθήκη στο 22ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης. Όλοι οι συμμετέχοντες έβγαλαν φωτογραφίες και υπέγραψαν αναμνηστικά πριν το τελευταίο σχολικό κουδούνι της χρονιάς.
Δείτε το video του Ολυμπιακού: