Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το κορυφαίο ματς στο φινάλε της δεύτερης φάσης της Λίγκας Υδατοσφαίρισης Ανδρών

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Το κορυφαίο ματς στο φινάλε της δεύτερης φάσης της Λίγκας Υδατοσφαίρισης Ανδρών

Το Σάββατο το απόγευμα, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Σεράφειο για το ντέρμπι που κρίνει πολλά στη δεύτερη φάση της Waterpolo league ανδρών. Αυτός ο αγώνας στις 18:15 ξεχωρίζει από όλους, με ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ να φέρνει έξτρα πλάνα στα μάτια των φίλων του άθληματος. Το τριήμερο 17-19 Απριλίου κλείνει την αγωνιστική περίοδο και περιμένουμε μεγάλες στιγμές σε όλα τα γήπεδα.

Πρόγραμμα Παρασκευής και πρώτες αναμετρήσεις

Από νωρίς την Παρασκευή 17 Απριλίου, ξεκινούν οι αγώνες με τον ΝΟ Χανίων να παίζει κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, στις 12:00 για τη Β2 κατηγορία. Οι διαιτητές Σπύρος Αχλαδιώτης και Κώστας Βασιλείου θα είναι εκεί, ενώ ο Γιάννης Αντζουλάκος κάνει τον παρατηρητή. Μόνο ένα ματς αυτή τη μέρα, αλλά βάζει το κλίμα για το Σαββατοκύριακο.

Σάββατο γεμάτο δράση και το μεγάλο ντέρμπι

Πέντε αγώνες περιμένουμε το Σάββατο 18 Απριλίου, με το πρόγραμμα να ανοίγει στην Πάτρα στις 15:00, όπου ο ΝΟ Πατρών φιλοξενεί τον ΟΦΘ στο κολυμβητήριο Αντ. Πεπανός για Β2. Διαιτητές γίνονται ο Νίκος Μπουδραμής και ο Αλέξανδρος Χατζηγούλας, με τον Κώστα Κυράνη να παρακολουθεί. Λίγο αργότερα, στις 16:00, ο Εθνικός Πειραιά αντιμετωπίζει τον ΝΟ Λάρισας στο κολ. Πειραιά – εκεί Μανόλης Παϊρακταρίδης και Παναγιώτης Μποσγανάς σφυρίζουν, Νίκος Βασιλείου ως παρατηρητής.

Ο Πανιώνιος δέχεται τον ΠΑΟΚ Domus Ergo στις 16:30 στη Νέα Σμύρνη, με Γιώργο Σταυρίδη και Γιώργο Κραβαρίτη στους διαιτητές, Μιχάλη Κουρέτα να επιβλέπει. Στη Χίο, ο ΝΟ Χίου Αύρα παίζει με τον Υδραϊκό στις 17:00 στο κολ. Ιωνικό – Χρήστος Κουρτίδης και Ανδρέας Κατσώνης διαιτητεύουν, Μιχάλης Σκαλοχωρίτης παρατηρητής. Στο Παλαιό Φάληρο, ο ΑΟ Παλαιού Φαλήρου φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στις 18:00, με Ανδρέα Μοίραλη και Μιχάλη Μάρκοβιτς να κρατάνε τα σφυρίγματα, Χρήστο Τσαρούχα ως παρατηρητή.

Και φτάνουμε στο κορυφαίο. Ο Παναθηναϊκός ενάντια στον Ολυμπιακό στις 18:15 στο Σεράφειο, διαιτητές Μιχάλης Μπιράκης και Γιώργος Πολυχρονόπουλος, παρατηρητής ο Ηλίας Δαμιανάκης. Η ΕΡΤ δείχνει live, οπότε κανείς δεν χάνει τίποτα.

Την Κυριακή 19 Απριλίου, μόνο ένας αγώνας κλείνει το πρόγραμμα: στις 16:00 στη Βουλιαγμένη, ο ΝΟ Βουλιαγμένης παίζει με τον ΓΣ Περιστερίου Mediterranean College στο κολ. Λαιμού για Β1. Διαιτητές ο Αιγέας Παντελής και ο Παντελής Γιαννέλλης, με τον Ανέστη Κωνσταντινίδη να κάνει παρατηρητή. Με αυτό τελειώνει η φάση, και περιμένουμε να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι βαθμολογίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ