Σέρχιο Ράμος απογοητευμένος από την κόκκινη κάρτα του Καμαβινγκά: Μπήκε για να αλλάξει το ματς

Σέρχιο Ράμος απογοητευμένος από την κόκκινη κάρτα του Καμαβινγκά: Μπήκε για να αλλάξει το ματς

Η κόκκινη κάρτα στον Εντουαρντό Καμαβινγκά αποδείχθηκε κομβικό σημείο στον προημιτελικό Champions League ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Γερμανοί βρήκαν ευκαιρία μετά την αποβολή, πίεσαν και πέτυχαν δύο τέρματα που τους έστειλαν στα ημιτελικά. Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε ανοιχτά για αυτή τη φάση, δείχνοντας εμφανώς εκνευρισμένος.

Η στιγμή που άλλαξε το ματς

Καμαβινγκά μπήκε στο γήπεδο με σκοπό να δώσει ώθηση στη Ρεάλ, που είχε επιστρέψει στο παιχνίδι. Τελικά, είδε δεύτερη κίτρινη και αποχώρησε νωρίς, αφήνοντας την ομάδα με δέκα παίκτες. Η Μπάγερν δεν άφησε την ευκαιρία, πίεσε και σκόραρε δυο φορές για να πάρει το πλεονέκτημα.

Ο Ράμος, βετεράνος της Μαδρίτης, δεν κρύβει την απογοήτευσή του. «Όλοι είδαν τη Ρεάλ Μαδρίτης να επιστρέφει και να νικάει το παιχνίδι μέχρι που ο Καμαβινγκά πήρε κόκκινη κάρτα. Αυτά τα παιδιά πρέπει να γυρίσουν πίσω και να μάθουν τι σημαίνει μια πρώτη κίτρινη κάρτα. Μπαίνει για να αλλάξει το παιχνίδι αλλά ανόητα πήρε κόκκινη κάρτα που οδήγησε στην αποβολή, είμαι απογοητευμένος», είπε ο θρύλος της ομάδας. Αυτή η ήττα βάζει τη Ρεάλ σε δύσκολη θέση για τη σεζόν.

Απογοήτευση από Ράμος

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ρεάλ χάνει έτσι σε νοκ-άουτ. Ο Ράμος κατηγορεί τον νεαρό μέσου για απειρία, λέγοντας ότι έπρεπε να ξέρει καλύτερα πώς λειτουργεί η πειθαρχία. Οι Βαυαροί προχωρούν, ενώ η Μαδρίτης ψάχνει τώρα απαντήσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ