Σήμερα (18 Ιουλίου) η αποστολή του Αστέρα AKTOR αναχωρεί για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. Η ομάδα θα εγκατασταθεί στο Bergen op Zoom, όπου θα παραμείνει έως τις 2 Αυγούστου – η πρώτη προπόνηση είχε ήδη γίνει στις 6 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».
Το προπονητικό κέντρο που θα χρησιμοποιήσουν οι Αρκάδες είναι το s.v. M.O.C. ’17, ενώ η διαμονή έχει προγραμματιστεί στο ξενοδοχείο Fletcher Wellness-Hotel Stadspark. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος, προπονητής της ομάδας, έχει στα χέρια του ένα ρόστερ που θέλει να ενισχύσει ακόμη περαιτέρω.
Φέτος η σεζόν 2026-2027 είναι η 20ή διαδοχική του Αστέρα στη Super League – μια χρονιά που συνοδεύεται από ενδιαφέρον φιλικό πρόγραμμα. Τέσσερις δυνατές αναμετρήσεις περιμένουν τους παίκτες: στις 23 Ιουλίου (14:00) κόντρα στην KRC Genk του Κωσταντίνου Καρέτσα, δύο μέρες αργότερα με την Beerschot VA (18:00) – και στη συνέχεια δύο ολλανδικές ομάδες, τη Σπάρτα Ρότερνταμ (28/7, 20:00) και την ADO Den Haag (31/7, 20:00).
Ο Αντωνόπουλος έχει ήδη τονίσει ότι αναμένονται ακόμη 2-3 κινήσεις στο επιθετικό κομμάτι. «Περιμένουμε ακόμη 2-3 κινήσεις στο επιθετικό κομμάτι. Θα δούμε που θα είναι ακριβώς αυτοί οι παίκτες. Ό,τι δούμε πως έχει ανάγκη η ομάδα θα το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά. Οι φίλοι του Αστέρα περιμένουν εξελίξεις τόσο στο μεταγραφικό όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί στις 2 Αυγούστου.
View this post on Instagram