Ολυμπιακός: Μήνυμα υπερηφάνειας για το πάθος και την καρδιά των Ρέτσου και Πιρόλα

Ολυμπιακός: Μήνυμα υπερηφάνειας για το πάθος και την καρδιά των Ρέτσου και Πιρόλα

Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά μεγάλο μέρος του ματς, αλλά δύο λάθη του κόστισαν και έχασε 2-0 από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν στο Γ. Καραϊσκάκης, σε αυτό το πρώτο παιχνίδι των playoffs του Champions League. Οι Γερμανοί πήραν προβάδισμα με γκολ από εκείνα τα λάθη, παρόλο που οι Πειραιώτες πίεσαν αρκετά. Τελικά, η ήττα ήρθε γρήγορα μετά την ανάπαυλα.

Σύγκρουση Ρέτσου και Πιρόλα στο πρώτο ημίχρονο

Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Παναγιώτης Ρέτσος και ο Λορέντζο Πιρόλα συγκρούστηκαν σκληρά. Και οι δύο, στόπερ του Ολυμπιακού, χτύπησαν στο πρόσωπο – ο Ιταλός Πιρόλα βγήκε έξω στην ανάπαυλα. Αυτό το περιστατικό έκανε το ματς ακόμα πιο έντονο, με τους παίκτες να δίνουν τα πάντα.

Το μήνυμα της ΠΑΕ για τους δύο ποδοσφαιριστές

Μερικές ώρες μετά το τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέβασε μήνυμα στα social media για τον Ρέτσο και τον Πιρόλα. Εκεί έγραψαν πόσο υπερήφανοι είναι για το πάθος, την καρδιά και το πνεύμα που έδωσαν στο γήπεδο. Και το έκαναν με λόγια που δείχνουν τι σημαίνουν για την ομάδα.

«Περήφανοι για τη δύναμή σας. Περήφανοι για το πνεύμα και την καρδιά σας. Περήφανοι που σας αποκαλούμε δικούς μας», έγραφε ακριβώς το ποστ.

Ο Ολυμπιακός, που πέρσι έφτασε μακριά στο Europa League, ψάχνει τώρα ανατροπή στο δεύτερο ματς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ