Η Λεβερκούζεν σκόνταψε στην έδρα της Γκλάντμπαχ ενόψει αγώνα με Ολυμπιακό

Η Λεβερκούζεν σκόνταψε στην έδρα της Γκλάντμπαχ ενόψει αγώνα με Ολυμπιακό

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε στο χειροκρότημα της ισοπαλίας. Στο «Μπορούσια Παρκ» οι παίκτες του Κάσπερ Χιούλμαντ είδαν το σερί των τεσσάρων νικών να σταματά απότομα. Κόντρα στη Μπορούσια Γκλάντμπαχ, για την 21η αγωνιστική της Bundesliga, το ματς έληξε 1-1 και οι «ασπιρίνες» παίρνουν μόνο έναν βαθμό.

Αιφνιδιασμός και ισοφάριση στο πρώτο ημίχρονο

Στο 10ο λεπτό ο Ένγκελχαρντ βρήκε κενό στην άμυνα της Λεβερκούζεν και έβαλε μπροστά τη Γκλάντμπαχ. Οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν δράση αμέσως μετά, πίεσαν και έχασαν καλές στιγμές. Ώσπου στο 44′ το σουτ του Αλέις Γκαρθία κόντραρε στον Σάντερ, άλλαξε πορεία και μπήκε στα δίχτυα για το 1-1 – δώρο από την τύχη.

Δοκάρι και ένταση, βαθμός στην τσέπη

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την Λεβερκούζεν να ψάχνει γκολ, και στο 49′ ο Σικ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με δυνατό σουτ. Μετά από εκεί, τα νεύρα πήραν προβάδισμα και το παιχνίδι έγινε σκληρό. Τελικά οι παίκτες του Χιούλμαντ δέχτηκαν τον βαθμό, που τους βάζει πέμπτους με 36 πόντους – η Γκλάντμπαχ μένει χαμηλά.

Η 21η αγωνιστική κλείνει με αγώνες σήμερα. Παρασκευή είχαμε Ουνιόν Βερολίνου-Άιντραχτ 1-1, γκολ Κούερφελντ στο 87′ και Μπράουν στο 83′. Σάββατο, Φράιμπουργκ νίκησε Βέρντερ 1-0 με Μπέστε στο 13′, Μάιντς-Άουγκσμπουργκ 2-0 (Αμίρι 8′ και 80′), Βόλφσμπουργκ-Ντόρτμουντ 1-2 (Κουλιεράκης 52′ για Βόλφς, Μπραντ 38′ και Γκιρασί 87′ για Ντόρτμουντ), Ζανκτ Πάουλι-Στουτγκάρδη 2-1 (Σάλιακας 35′, Σινάνι 55′ – Λέβελινγκ 90′), Χάιντενχαϊμ-Αμβούργο 0-2 (Κένιγκσντερφερ 45’+3′, Φιλίπ 78′). Και φυσικά Γκλάντμπαχ-Λεβερκούζεν 1-1 (Ένγκελχαρντ 10′ – αυτ. Σάντερ 44′).

Κυριακή, Κολωνία-Λειψία στις 16:30 και Μπάγερν-Χόφενχαϊμ στις 18:30.

Η 22η αγωνιστική σε αναμονή

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου, Ντόρτμουντ-Μάιντς στις 21:30. Σάββατο 14/2, Λεβερκούζεν-Ζανκτ Πάουλι 16:30, Άιντραχτ-Γκλάντμπαχ 16:30, Βέρντερ-Μπάγερν 16:30, Χόφενχαϊμ-Φράιμπουργκ 16:30, Αμβούργο-Ουνιόν 16:30, Στουτγκάρδη-Κολωνία 19:30. Κυριακή 15/2, Άουγκσμπουργκ-Χάιντενχαϊμ 16:30 και Λειψία-Βόλφσμπουργκ 18:30. Η Λεβερκούζεν θέλει να επανέλθει γρήγορα, μετά αυτό το στραβοπάτημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ