Η ΑΕΚ ψάχνει εδώ και μήνες για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, με όλο το επιτελείο να δουλεύει σκληρά πάνω σε αυτό. Δεν άλλαξε τίποτα στον αρχικό σχεδιασμό τους, ακόμα κι αν η χειμερινή περίοδος φέρνει εμπόδια. Ο Μάρκο Νίκολιτς θέλει συγκεκριμένα έναν παίκτη που να παίζει και ως άμυντιο μέσο και ως box-to-box, με ένταση και καλό μυαλό στο γήπεδο.
Ο Ριμπάλτα στο τιμόνι των διαπραγματεύσεων
Ο Χαβιέ Ριμπάλτα, ποδοσφαιρικός διευθυντής της ομάδας, μπήκε τώρα σε φάση συγκεκριμένων βημάτων, με μάτια στραμμένα σε δύο βασικούς στόχους. Αυτοί οι παίκτες έχουν ακόμα συμβόλαια και παίζουν κανονικά, οπότε οι συζητήσεις γίνονται πιο δύσκολες. Η ΑΕΚ κινείται έξυπνα, προσπαθώντας να σπρώξει τα πράγματα υπέρ της.
Πίεση χρόνου και εναλλακτικά πλάνα
Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τα περιθώρια στενεύουν και η ομάδα νιώθει την ανάγκη να κλείσει γρήγορα. Σε περίπτωση που κολλήσουν οι κύριες επιλογές, κρατάνε ανοιχτό το ενδεχόμενο δανεισμού. Πάντως, οι αρχικές μεταγραφές προχώρησαν πριν καν έρθει ο Νίκολιτς, και μένει μόνο αυτή η θέση του άξονα.