Ο Προμηθέας νίκησε άνετα τον Ίωνα 80-60 με πρωταγωνιστή τον Κομνιανίδη

Ο Προμηθέας νίκησε άνετα τον Ίωνα 80-60 με πρωταγωνιστή τον Κομνιανίδη

Στην Κέρκυρα έγινε χθες το βράδυ ο αγώνας και ο Προμηθέας 2014 πήρε καθαρή νίκη 80-60 κόντρα στον Ίωνα. Η β’ ομάδα του Προμηθέα έδειξε σταθερότητα από την αρχή και διατήρησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος, για την 15η αγωνιστική της National League 1. Με αυτό το αποτέλεσμα, ανέβηκε στην πέμπτη θέση του 2ου ομίλου.

Κομνιανίδης ξεχώρισε με 24 πόντους

Ο Γιάννης Κομνιανίδης ήταν ο κορυφαίος για τον Προμηθέα, με 24 πόντους που έδωσαν ώθηση στην ομάδα. Άλλοι παίκτες όπως ο Μέγγος με 8 και ο Κιόσια με 8 συνέβαλαν στο σκορ. Η ομάδα έφτασε τους 80 πόντους χάρη σε καλές άμυνες και γρήγορες αντεπιθέσεις.

Ο Ίωνας έμεινε πίσω από νωρίς, με ρεκόρ 5-9 μετά τη ήττα. Παίκτες όπως ο Φόστερ με 17 πόντους προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς, αλλά δεν έφτασαν. Βαζούκης πρόσθεσε 13, ενώ ο Σπίνουλας 8.

Δεκάλεπτα και διαιτησία

Τα δεκάλεπτα δείχνουν την κυριαρχία του Προμηθέα: 18-24, 32-39, 49-65, 60-80. Οι διαιτητές Κατωτικίδης, Κασούμης και Κωνσταντινέλλη έλεγξαν το παιχνίδι χωρίς μεγάλα περιστατικά. Για τον Προμηθέα, ο Οικονομίδης έβαλε 6 με ένα τρίποντο, ο Σταμούλος 8, ενώ ο Πούλος 7.

Στον Ίωνα, ο Πυδαράκης σκόραρε 6, Στάνκοβιτς 4 και Γκαρέζος 6. Δενδής, Αλεξανδρόπουλος, Σκληρός, Κατσιγιάννης και Ράλλης βοήθησαν από τον πάγκο του Προμηθέα με λίγους πόντους ο καθένας. Η National League 1 συνεχίζεται με ένταση στον 2ο όμιλο, όπου τέτοια ματς εκτός έδρας μετράνε πολύ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ