Το Αιγάλεω βγήκε μπροστά με μια επίσημη ανακοίνωση και απάντησε στις κατηγορίες που έκανε ο πρώην παίκτης του, Αριστότελης Ζαραΐδώνης, στον ΠΣΑΚΚ. Η ομάδα καλαθοσφαίρισης δεν δέχεται τους ισχυρισμούς του και τα χαρακτηρίζει ψεύτικους. Ζαραΐδώνης είχε καταγγείλει προβλήματα με το Αιγάλεω, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας δίνουν άλλη εκδοχή.
Η απάντηση της διοίκησης για την αποχώρηση
Η διοίκηση του Αιγάλεω λέει ξεκάθαρα ότι η αποχώρηση του Ζαραΐδώνη έγινε απόφαση δική τους. Δεν είχε σχέση με λεφτά ή προσωπικές επιλογές του παίκτη. Όλα ξεκίνησαν από πειθαρχικά θέματα που έγιναν πολλές φορές.
Πρώτα απ’ όλα, αρνήθηκε να πάει με την αποστολή στα Ιωάννινα για ματς, λέγοντας ότι είχε πρόβλημα υγείας. Όταν του είπαν να δει τον γιατρό της ομάδας, δεν πήγε. Τελικά βρέθηκε ότι έκανε προσωπικό ταξίδι εκείνη τη μέρα.
Παραβάσεις και αμοιβές στο φως
Δεν σταμάτησε εκεί. Έλειπε συχνά από προπονήσεις χωρίς να πει τίποτα, μιλώντας για δουλειές ή καθυστερήσεις στις πληρωμές. Μετά από μεγάλη νίκη κόντρα στην πρωτοπόρο, η ομάδα έδωσε πριμ σε όσους ήταν εκεί. Εκείνος έλειπε χωρίς λόγο, οπότε δεν πήρε.
Και κάτι ακόμα. Ο Ζαραΐδώνης πήρε περισσότερα χρήματα από κάθε άλλον παίκτη όταν ανέλαβε η νέα διοίκηση. Δεν υπήρχαν βιοποριστικά προβλήματα – είχε και άλλες δουλειές παράλληλα όλα τα δύο χρόνια που ήταν μαζί μας. Η ομάδα ζητάει πλήρη αφοσίωση κάθε μέρα.
Τώρα ο παίκτης πήγε σε ερασιτεχνική κατηγορία, που ταιριάζει καλύτερα αν δεν αντέχει το επαγγελματικό ρυθμό. Η διοίκηση δεν θα αφήσει κανέναν να λέει ψέματα για τον σύλλογο. Η αλήθεια είναι καταγεγραμμένη, και ο σεβασμός δεν αλλάζει.