Παναθηναϊκός – Ηρακλής: 300 οπαδοί του «Γηραιού» στο Telekom Center Αθηνών για το ματς (vid)

Παναθηναϊκός – Ηρακλής: 300 οπαδοί του «Γηραιού» στο Telekom Center Αθηνών για το ματς (vid)

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε τον Ηρακλή για την 11η αγωνιστική της GBL, και το Telekom Center Athens βουίζει από κόσμο. Φίλοι και των δύο ομάδων έχουν έρθει από νωρίς, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα που θυμίζει μεγάλα παιχνίδια. Περίπου 10.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού κάθονται στις εξέδρες, με πολλές οικογένειες και παιδιά ανάμεσά τους.

Ο κόσμος φτιάχνει κλίμα

Οι οργανωμένοι της Θύρας 13 δίνουν ρυθμό με τα συνθήματά τους, ενώ 300 φίλοι του Ηρακλή έκαναν το ταξίδι μέχρι εδώ για να στηρίξουν την ομάδα τους. Το γήπεδο γεμίζει σιγά σιγά, και όλοι περιμένουν ένα ανταγωνιστικό ματς. Στο πλαίσιο της ελληνικής μπάσκετ, τέτοια παιχνίδια φέρνουν κοντά οπαδούς από διαφορετικές γωνιές.

Οι μπασκετμπολίστριες του Παναθηναϊκού κάθονται στις κερκίδες και δέχονται χειροκροτήματα από τον κόσμο. Αυτό έγινε λίγες μέρες μετά την πρόκρισή τους στη φάση των “16” του EuroCup Γυναικών.

Ειδικοί καλεσμένοι στο παιχνίδι

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR φιλοξενεί σήμερα μια ομάδα παιδιών από φορείς προστασίας ανηλίκων, χάρη στη βοήθεια του ΟΠΑΠ. Αυτά τα παιδιά θα απολαύσουν τον αγώνα από κοντά, με την υποστήριξη της ομάδας. Μετά το τέλος, το Globalsat VIP Lounge θα ανοίξει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει τα παιδιά μαζί με παίκτες του Παναθηναϊκός AKTOR, σε μια στιγμή χαλάρωσης και χαμόγελων.

Δείτε video με τους οπαδούς του Ηρακλή:

{https://exchange.glomex.com/video/v-df36jjjsjb2h?integrationId=40599z1skli3nleq}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ