Οι Μπακς υπέστησαν νέα ήττα 101-116 από τους Σίξερς στο NBA

Οι Μπακς υπέστησαν νέα ήττα 101-116 από τους Σίξερς στο NBA

Οι Μιλγουόκι Μπακς έπεσαν βαριά ήττα τα ξημερώματα του Σαββάτου από τους Φιλαδέλφια 76ερς με σκορ 101-116. Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που τραυματίστηκε και μένει εκτός για έναν μήνα περίπου, η ομάδα δυσκολεύεται αφόρητα. Ήδη έχουν χάσει οκτώ από τους δέκα τελευταίους αγώνες τους.

Ο πάγκος των Σίξερς κάνει τη διαφορά

Παρά το back-to-back ματς μετά το θρίλερ με τους Γουόριορς, οι 76ερς βρήκαν δύναμη από τις εφεδρείες. Οι παίκτες του πάγκου έβαλαν 61 πόντους συνολικά και κράτησαν το προβάδισμα. Ο Μάξι έμεινε χαμηλά στους 12 πόντους, φανερά κουρασμένος από την προηγούμενη μέρα.

Στο φινάλε, οι Μπακς προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς και έφτασαν σε μονοψήφια διαφορά στα τελευταία τέσσερα λεπτά. Ένα τρίποντο από τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, που τελείωσε με 20 πόντους, τους έδωσε ελπίδες. Μα ο χρόνος δεν έφτασε.

Σκόρερ και ρεκόρ

Ο Κουέντιν Γκράιμς ξεχώρισε για τους νικητές με 22 πόντους. Πολ Τζορτζ ακολούθησε με 20 και Τζαμπάρι Γουόκερ με 18. Στους Μπακς, ο Μπόμπι Πόρτις ήταν ο πρώτος σκόρερ με τους ίδιους 22 πόντους.

Οι Σίξερς φτάνουν πια 13-9 και έχουν τρεις διαδοχικές νίκες. Οι Μπακς μένουν 10-14 και καρφώνονται στην δέκατη θέση της Ανατολής.

Τα δωδεκάλεπτα: 20-33, 49-69, 77-93, 101-116

Τα highlights:

{https://www.youtube.com/watch?v=YRdTlP18UQQ}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ