Η Φενέρμπαχτσε διέλυσε τον Ολυμπιακό με 99-47 στο ΣΕΦ και πήρε την πρώτη θέση στον Group C της EuroLeague Γυναικών. Οι Ερυθρόλευκες έμειναν τελικά τέταρτες και τώρα πηγαίνουν στο EuroCup για να συνεχίσουν. Η Μίσκολτς εξασφάλισε την τρίτη θέση, ό,τι και να γίνει στο παιχνίδι της με τη Βαλένθια αργά το βράδυ.
Πρωταγωνίστριες οι ξένοι στη Φενέρ
Η Έμα Μίσεμαν κυριάρχησε με 19 πόντους, έξι ριμπάουντ και οχτώ ασίστ σε λιγότερο από 28 λεπτά, φτάνοντας σε 29 μονάδες αξιολόγησης. Κάιλα Μακμπράιντ πρόσθεσε 18 πόντους μαζί με πέντε ριμπάουντ, ενώ η Μέγκαν Γκούσταφσον είχε 16 πόντους και εννέα ριμπάουντ. Η Ιλιάνα Ρούπερτ, η Σεβγκί Ουζούν και η Ζουλί Αλεμάν ακολούθησαν με διψήφιους πόντους και καλές στατιστικές – η Φενέρ έπαιξε με εννέα γυναίκες συνολικά.
Δύσκολη βραδιά για Ολυμπιακό
Στον Ολυμπιακό ξεχώρισε μόνο η Ελεάννα Χριστινάκη με εννέα πόντους και πέντε ριμπάουντ, αλλά καμία παίκτρια δεν έφτασε σε διψήφια αξιολόγηση. Οι αριθμοί δείχνουν την τεράστια διαφορά: 11 επιτυχίες σε 45 δίποντα, πέντε σε 22 τρίποντα, 34 ριμπάουντ έναντι 46, μόλις 11 ασίστ έναντι 32 και 16 λάθη έναντι 11. Ο Ολυμπιακός του Σωτήρη Πρασσά έκανε ό,τι μπορούσε, αλλά η Φενέρ ήταν ανώτερη από παντού.
Δεκαλεπτά: 8-31, 26-49, 39-79, 47-99
Τα στατιστικά του αγώνα:
Δείτε photos & videos από το παιχνίδι:
{https://exchange.glomex.com/video/v-deis675e88z5?integrationId=40599z1skli3nleq}
{https://exchange.glomex.com/video/v-deis75kbitzd?integrationId=40599z1skli3nleq}