Τρίτη βράδυ, 18 Νοεμβρίου στις 19:30, ο Προμηθέας Πατρών ταξιδεύει στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει τη Χαϊδελβέργη στον Α’ Όμιλο του Basketball Champions League. Η ομάδα έρχεται από ρεκόρ 2-2 και μοιράζεται τη δεύτερη θέση με τη Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ οι αντίπαλοί του παλεύουν με 1-3 και βλέπουν το ματς σαν τελευταία ελπίδα. Πρώτος γύρος στο Πατραϊκό γήπεδο, θυμούνται οι παίκτες, είχε τελειώσει 89-83 υπέρ τους, αλλά εκτός έδρας τα πράγματα σκληραίνουν πολύ.
Προετοιμασία και αμφίβολες στην εστία
Ο Γιώργος Λιμνιάτης δουλεύει με την ομάδα μέρες τώρα για να βγάλει νίκη που κρατάει τον Προμηθέα σε τροχιά για playoffs, μακριά από παγίδες. Δεν έπαιξε ο Ρομπ Γκρέι κόντρα στον Ολυμπιακό εξαιτίας γαστρεντερίτιδας, και τώρα περιμένουν να δουν αν θα προλάβει – το ενδεχόμενο ανοιχτό, λένε από το στρατόπεδο. Πιο συγκεντρωμένοι πρέπει να είναι αυτή τη φορά, γιατί η Χαϊδελβέργη θα πιέσει ασταμάτητα από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς άδειασμα.
Πρόγραμμα και άλλες ελληνικές υποθέσεις
Η πέμπτη αγωνιστική σπάει σε δύο κομμάτια εξαιτίας των εθνικών υποχρεώσεων – μισά ματς αυτή την εβδομάδα, τα υπόλοιπα κυλάνε τον Δεκέμβριο. ΑΕΚ περιμένει Πατριότι Λέβιτσε σπίτι της στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ η Καρδίτσα φιλοξενεί Μερσίν μια μέρα νωρίτερα, στις 9. Στο μπάσκετ των Κυπελλούχων, οι Έλληνες παλεύουν σκληρά για να μείνουν μέσα στη βαθμολογία, με τον Προμηθέα να κρατάει τα ηνία της εβδομάδας.