Ο Βεζένκοφ ξεσπά για κατάρες και πίεση: «Τη μια είσαι Θεός, την άλλη όχι»

Ο Βεζένκοφ ξεσπά για κατάρες και πίεση: «Τη μια είσαι Θεός, την άλλη όχι»

Ο Σάσα Βεζένκοφ βγήκε εκτός εαυτού μπροστά στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 88-64 επί της Πατρών. Ήρθε αυτή η αντίδραση λόγω όσων ακούστηκαν μετά την ήττα από την Αρμάνι Μιλάνο στην Ευρωλίγκα. Προειδοποιεί όσους πετάνε κατάρες και κακίες ότι πρέπει να προσέχουν τα λόγια τους.

Θόρυβος και κατάρες γύρω από την ομάδα

Πολλή φασαρία γίνεται έξω από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού τελευταία. Ο Βεζένκοφ μίλησε ανοιχτά για την κακή ήττα στο Μιλάνο και πώς η Ευρωλίγκα έχει τέτοια σκαμπανεβάσματα. Είπε ότι οι παίκτες πρέπει να μείνουν ενωμένοι και να δουλέψουν σκληρά για να φτιάξουν την εικόνα τους, ειδικά αφού είναι ακόμα Νοέμβριος και υπάρχει χρόνος.

Υγεία και στήριξη στον Έβανς

Κίναν Έβανς υπέστη τραυματισμό και όλο το team στέκεται δίπλα του. Βεζένκοφ τόνισε πόσο σημαντική είναι η υγεία για κάθε αθλητή και ότι οι συμπαίκτες τον περιμένουν πίσω σύντομα. Η νίκη κόντρα στην Πάτρα έφερε boost στην ψυχολογία, ενόψει του αγώνα με την Παρί που έρχεται σύντομα και φαίνεται δύσκολος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάσα Βεζένκοφ:

«Υπάρχει πολλή φασαρία εκτός της ομάδας. Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Ήταν μία κακή ήττα στο Μιλάνο, το γνωρίζουμε. Όπως είναι η Ευρωλίγκα την μία εβδομάδα μπορεί να είσαι θεός και την άλλη να μην κάνουν όλοι. Θα αρκεστώ στο ότι όσο με πιστεύουν οι συμπαίκτες μου, ο οργανισμός του Ολυμπιακού και εγώ ο ίδιος με την δουλειά που έχω κάνει, θα συνεχίσω να παίρνω αυτά τα σουτ και είμαι βέβαιος την επόμενη φορά θα μπει. Ήταν μία κακή ήττα. Δεν κρυβόμαστε από τις ευθύνες. Είναι Νοέμβριος. Καταλαβαίνω τις προσδοκίες του κόσμου. Η ομάδα φτιάχτηκε για να κερδίσει την Ευρωλίγκα και η εικόνα δεν ήταν αυτή που εμείς θέλαμε.

Είμαστε έμπειροι να απομονώσουμε τον θόρυβο, να δουλέψουμε, να μείνουμε μαζί και να κερδίσουμε παιχνίδια που θα φτιάξουν την βαθμολογική κατάταξη και την ψυχολογία. Ζούμε σε μία κοινωνία λίγο περίεργη. Όποιος θέλει να πει κάτι, να προσέχει το πως. Γιατί οι κατάρες και όλα αυτά που δεχόμαστε είναι πολλά. Μένουμε στη δουλειά μας. Η Ευρωλίγκα είναι μεγάλη και είναι Νοέμβριος. Όλα καλά. Μαθαίνουμε. Η εικόνα προβλημάτισε, θα δουλέψουμε και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο 14 Νοεμβρίου.

Σήμερα ξέραμε ότι ερχόμαστε από ταξίδι, ήττα. Θέλαμε ένα καλό ματς για την ψυχολογία και τον ρυθμό. Προσεγγίσαμε το ματς καλά. Σίγουρα έλειπε ο Γκρέι, που είναι η δύναμη της Πάτρας στο σκοράρισμα. Κάναμε τη δουλειά μας, ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα και να προετοιμαστούμε για το Παρίσι.

Ταλαντούχα ομάδα η Παρί, καλή ομάδα. Κάνει ζημιές. Για να κερδίσεις πρέπει να ματσάρεις την ενέργειά τους, τον ρυθμό και θα είμαστε έτοιμοι.

Το πιο σημαντικό είναι η υγεία ενός αθλητή. Όλων των ανθρώπων. Είμαστε με τον Έβανς. Μόνο ο ίδιος και η οικογένειά του καταλαβαίνουν τι περνάνε. Οι υπόλοιποι τον στηρίζουμε, τον περιμένουμε κοντά μας. Είμαστε δίπλα του και τον αγαπάμε πολύ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ