Ετοιμαστείτε για το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης! Ο ΠΑΟΚ mateco υποδέχεται τον Άρη Midea (1/3, 20:15) σε μια αναμέτρηση που αναμένεται καυτή. Ο Ρόκι Κρούζερ, φόργουορντ του ΠΑΟΚ, δήλωσε πως η ομάδα θα τα δώσει όλα για τη νίκη!
Δηλώσεις Ρόκι Κρούζερ πριν το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Άρης
Ο Αμερικανός άσος αναφέρθηκε στην σημασία του αγώνα για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League και την προετοιμασία της ομάδας:
“Ήταν πολύ σημαντικό που πήραμε μερικές μέρες ρεπό για να αναζωογονήσουμε το σώμα μας και να προετοιμαστούμε για τους τελευταίους μήνες της σεζόν.
Ήμασταν για ένα πολύ σημαντικό διάστημα συνεχώς μαζί, αγαπάμε ο ένας τον άλλον, έχουμε εξαιρετική ατμόσφαιρα μεταξύ μας, αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι και κάτι διαφορετικό για να αποφορτιστείς.
Νομίζω ότι αυτό ακριβώς κάναμε στη διακοπή και μπήκαμε ξανά στο γήπεδο, δουλέψαμε και είμαστε έτοιμοι για να τελειώσουμε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και μας προκαλεί ενθουσιασμό ότι ξεκινάμε με αυτό το παιχνίδι για το οποίοι συζητά όλη η πόλη.
Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, για όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, οπότε θα βγούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη.
Πρέπει να παίξουμε όπως και πριν από τη διακοπή. Να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί από την αρχή, να παίξουμε ομαδικά, να βγάλουμε ενέργεια στην άμυνα και έτσι να πάρουμε τη νίκη”.
Το παιχνίδι ΠΑΟΚ mateco – Άρης Midea είναι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες στην προσπάθειά τους για μια καλή θέση στην κατάταξη της Stoiximan GBL. Η ατμόσφαιρα αναμένεται ηλεκτρισμένη, με τους φίλους του ΠΑΟΚ να δίνουν δυναμικό παρών στην κερκίδα.