Γκάμπριελ Στρεφέτσα: Στην Παλέρμο για 4 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό

Γκάμπριελ Στρεφέτσα: Στην Παλέρμο για 4 εκατ. ευρώ από τον Ολυμπιακό

Έμεινε εκτός πλάνων του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από το περασμένο καλοκαίρι, όταν δεν ακολούθησε το βασικό στάδιο προετοιμασίας των Πειραιωτών. Ο Γκάμπριελ Στρεφέτσα οδεύει πλέον προς την Παλέρμο, με τους δύο συλλόγους να έχουν βρει κοινό έδαφος και την ολοκλήρωση της μεταγραφής να θεωρείται θέμα χρόνου.

Το οικονομικό σκέλος του deal ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια ευρώ, με επιπλέον μπόνους επίτευξης στόχων, όπως μεταδίδει ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Μορέτο. Ο Νικολό Σκίρα, από την πλευρά του, αναφέρει ότι ο 29χρονος εξτρέμ έχει ήδη συμφωνήσει σε προσωπικούς όρους: συμβόλαιο έως το 2030 με ετήσιες αποδοχές γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους.

Η πορεία του Βραζιλιανοιταλού στον Ολυμπιακό δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε κανείς. Αποκτήθηκε από την Κόμο το καλοκαίρι του 2025 έναντι ποσού κοντά στα 8 εκατ. ευρώ, όμως κατέγραψε μόλις 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με ένα γκολ και πέντε ασίστ. Το δεύτερο μισό της σεζόν τον βρήκε δανεικό στην Πάρμα.

Τώρα μετακομίζει στη Serie B και τη Σικελία, όπου θα αναζητήσει σταθερό χρόνο συμμετοχής. Μένει να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρωθεί τυπικά η συμφωνία, ώστε να κλείσει οριστικά ο κύκλος του με τα ερυθρόλευκα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ