Καθώς ο Άρης φέρνει τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, η αποφασιστικότητα του να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία είναι πιο έντονη από ποτέ. Στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει την 4η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κάτι που θα της δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την ευρωπαϊκή έξοδο.
Η ομάδα, υπό την καθοδήγηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό εκτός έδρας για την 23η αγωνιστική. Το ευχάριστο νέο είναι ότι δεν θα είναι μόνοι τους αυτή τη φορά! Η αίτηση των «κιτρίνων» για εισιτήρια έγινε αποδεκτή από την πλευρά της Βοιωτίας, και έτσι ο Άρης θα έχει την υποστήριξη περίπου 700 φανατικών οπαδών του, κάτι που σίγουρα θα ενισχύσει την ψυχολογία της ομάδας.
Οι υποστηρικτές του Άρη αναμένονται να δημιουργήσουν μια θερμή ατμόσφαιρα στο γήπεδο, και οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό, με στόχο να προσεγγίσουν έστω και περισσότερο την πολυπόθητη 4η θέση. Οι επόμενοι αγώνες είναι κρίσιμοι, και οι ομάδες που διεκδικούν την παραμονή στην κατηγορία θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να σκορπίσουν δυσκολίες. Ο Άρης, ωστόσο, δείχνει ικανός να ανταπεξέλθει, ειδικά με την υποστήριξη των πιστών οπαδών του.