Μπακασέτας: «Η ευθύνη είναι δική μας»

Μπακασέτας: «Η ευθύνη είναι δική μας»

Ο Τάσος Μπακασέτας, σε δηλώσεις του, υποστήριξε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού φέρουν την ευθύνη για το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Άρη, καθώς άφησαν πολλές ευκαιρίες ανεκμετάλλευτες που θα μπορούσαν να τους οδηγήσουν σε δεύτερο γκολ. Ζήτησε από την ομάδα να βρει την εσωτερική δύναμη για να ανατρέψει την κατάσταση και να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Το αποτέλεσμα είναι άδικο για εμάς, και αναγνωρίζουμε ότι έχουμε την ευθύνη για αυτό. Ήμασταν σαφώς ανώτεροι από τον αντίπαλο και είχαμε τις δυνατότητες να σκοράρουμε περισσότερα γκολ.
Δεν επιθυμώ να μιλήσω πολύ, αλλά η απογοήτευση είναι μεγάλη. Είναι απαραίτητο να βρούμε τη δύναμη για να ‘γυρίσουμε’ αυτή την κατάσταση και να αποδείξουμε την αξία μας στο γήπεδο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ