Γκάλης: «Είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε – Συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το γήπεδο»

Γκάλης: «Είμαστε το φαβορί για να προκριθούμε – Συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά σε αυτό το γήπεδο»

Ήταν ένα ξεκούραστο βράδυ για την Εθνική ομάδα, καθώς κατάφερε να επικρατήσει με 93-71 της Αιγύπτου στο γεμάτο ΣΕΦ, εξασφαλίζοντας τυπικά την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο του Προολυμπιακού Τουρνουά.

Στο γήπεδο του Φαλήρου βρέθηκε ο Νίκος Γκάλης, που πρώτα έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης προς τα άτομα χωρίς όραση και στη συνέχεια μίλησε στις κάμερες για την απόδοση της Ελλάδας και την επιστροφή του στο γήπεδο.

Ας δούμε τι είπε ο Νίκος Γκάλης:

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον πρόεδρο για τα όμορφα λόγια. Είναι σημαντικό για μένα να είμαι εδώ. Ο αθλητισμός ενώνει όλο τον κόσμο, και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και εύχομαι να έχουμε καλή συνεργασία. Ο αθλητισμός ανήκει σε όλους.»

Για τις προοπτικές της Εθνικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Πιστεύω πως έχουμε μια δυνατή ομάδα και είμαστε φαβορί για την πρόκριση. Ελπίζω να δούμε καλές εξελίξεις και μετά βλέπουμε.»

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ: «Είναι συγκλονιστικό που βρίσκομαι ξανά εδώ, σαν να μην πέρασε μια μέρα. Όλοι το απολάμβανουμε.»

Για την αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ: «Ο Έλληνας έχει ερωτευτεί το μπάσκετ. Έχει γίνει μέρος του. Ελπίζω όλοι να ζήσουμε συναρπαστικές στιγμές κάθε χρόνο.»

Από μεριάς του, ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος σχολιάζει:

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε ξανά μαζί μας τον Νίκο Γκάλη. Είναι ο εκπρόσωπος όλων μας εδώ σήμερα. Άνοιξε δρόμους για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτή τη στιγμή, μέσω της ενεργού συμμετοχής του, προάγει την κοινωνική ευθύνη. Είμαστε ευτυχείς που ενσαρκώνει το μπάσκετ σε όλη την Ευρώπη και συμβάλλει στην ένταξη και συμπερίληψη. Σε ευχαριστούμε, Νίκο, για όλα αυτά.»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ