Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αποκάλυψε ότι έχει λάβει προτάσεις να αναλάβει ομάδες από τη La Liga και από το εξωτερικό. Επιπλέον, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σύντομα θα βρει νέα ομάδα, είτε τώρα είτε τον Ιούλιο. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Σεβίλλη.
Παραθέτοντας τις δηλώσεις του:
«Ζούμε σε ένα κόσμο με πολλά σχόλια και θόρυβο. Δεν υπάρχει λόγος να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω όλες αυτές τις φήμες. Συνήθως, όταν υπογράφω σε μια ομάδα, δεν γίνεται γνωστό νωρίτερα.
Ποια ομάδα θα επιλέξω; Αυτό είναι κάτι που θέλω να αποφασίσω μαζί με την ομάδα μου. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε ομάδα είτε τώρα είτε τον Ιούλιο. Έχουμε λάβει προτάσεις από τη La Liga και το εξωτερικό.
Θα θέλαμε να εργαστούμε στην Ισπανία, γιατί αγαπάμε το πρωτάθλημα εδώ. Δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό φέτος το καλοκαίρι, αλλά θα επιστρέψουμε».
Σχετικά με τη Σεβίλλη, ανέφερε:
«Είναι ένα ξεχωριστό μέρος για μένα. Πέρασα οχτώ υπέροχα χρόνια σε διαφορετικούς ρόλους εκεί. Εκεί έκανα το βήμα για να ωριμάσω ως προπονητής.
Δεν γνωρίζω τί θα ακολουθήσει στην καριέρα μου. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω επιτύχει μέχρι τώρα και περήφανος. Θέλουμε να επιτύχουμε περισσότερα, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε το επόμενο βήμα».