Οι πωλήσεις του PS5 Ξεπερνούν τα 50 Εκατομμύρια Συστήματα

Οι πωλήσεις του PS5 Ξεπερνούν τα 50 Εκατομμύρια Συστήματα


<img src="ps5_image.jpg" alt="Εικόνα του PS5” >
Πηγή: PlayStation

Η Sony ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις του PlayStation 5 έχουν αποσπάσει το εντυπωσιακό αριθμό των 50 εκατομμυρίων συστημάτων παγκοσμίως. Αυτό το επίτευγμα έγινε πραγματικότητα στις 9 Δεκεμβρίου 2023. Σύμφωνα με αναφορές του GamesIndustry, η απόδοση των πωλήσεων από την ημέρα κυκλοφορίας του PS5 βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα πίσω από το PlayStation 4. Τον Ιούλιο, όταν το PS5 είχε ξεπεράσει τα 40 εκατομμύρια πωλήσεις, η αντίστοιχη “απόσταση” ήταν δύο μήνες. Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει η άνοδος της τάξης του 376% των πωλήσεων της κονσόλας στην Ευρώπη τον Νοέμβριο, ενώ σημειώθηκε μια μικρή πτώση στις Ηνωμένες Πολιτείες.

“Το επίτευγμα αυτό στις πωλήσεις του PS5 αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης υποστήριξης της παγκόσμιας κοινότητας του PlayStation και της επιθυμίας της για τις απίστευτες εμπειρίες που παρέχουν οι ταλαντούχοι προγραμματιστές των PlayStation Studios και οι συνεργάτες μας”, δήλωσε ο CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan.

“Είμαστε ευγνώμονες προς όλους τους παίκτες μας που έχουν εμπλακεί στην εμπειρία του PS5 μέχρι στιγμής και είμαστε ενθουσιασμένοι που αυτή είναι η πρώτη εορταστική περίοδος από την κυκλοφορία που μπορούμε να ικανοποιήσουμε πλήρως τη ζήτηση για το PS5 – οπότε όποιος θέλει να το αποκτήσει απλά μπορεί να το αγοράσει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ