Φήμη: Το PS6 θα βασίζεται αποκλειστικά σε τεχνολογία της AMD (βίντεο)

Φήμη: Το PS6 θα βασίζεται αποκλειστικά σε τεχνολογία της AMD (βίντεο)


Η Sony έχει αποφασίσει ότι το PlayStation 6 θα είναι η ισχυρότερη κονσόλα της γενιάς του, και σκοπεύει να επιτύχει αυτόν τον στόχο χωρίς βιασύνη. Σύμφωνα με ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε το κανάλι RedGaming Tech στο YouTube, ο παρουσιαστής αναφέρει στις τελευταίες πληροφορίες που έχει μάθει όχι μόνο για το PS6, αλλά και για το φημολογούμενο PlayStation 5 Pro.

Υπάρχουν αναφορές ότι ορισμένα third-party studios έχουν πρόσφατα λάβει τα σχετικά dev kits και ότι η “αναβαθμισμένη” κονσόλα αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα, εντός του 2024. Όσον αφορά το PlayStation 6, το σύστημα είναι υπό ανάπτυξη περίπου ένα έτος τώρα και ακόμα δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι προδιαγραφές της CPU και της RAM.

Ωστόσο, φαίνεται σχεδόν βέβαιο ότι η επόμενη γενιάς κονσόλας θα βασιστεί σε τεχνολογία της AMD, και η ημερομηνία κυκλοφορίας της ορίζεται γύρω στο 2028. Σύμφωνα πάντοτε με τον παρουσιαστή, η Sony επενδύει σε τεχνολογίες όπως το ray tracing, το path tracing, το machine learning και την τεχνητή νοημοσύνη, ειδικά όσον αφορά την αλληλεπίδραση των NPCs, προκειμένου να προσφέρει πιο καινοτόμες εμπειρίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ