Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy Fit3, με μπαταρία που διαρκεί για 13 ημέρες

Ανακοινώθηκε το Samsung Galaxy Fit3, με μπαταρία που διαρκεί για 13 ημέρες


Μετά τις πολλές διαρροές, η Samsung παρουσίασε το Galaxy Fit3. Το νέο wearable έχει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία με μεγαλύτερη αυτονομία συγκριτικά με τον προηγούμενό του.

Το Fit3 διαθέτει οθόνη AMOLED 1,6″, η οποία είναι 45% μεγαλύτερη από αυτήν του Fit2. Έχει ένα μοναδικό πλήκτρο στη δεξιά πλευρά και μηχανισμό που αποδεσμεύει εύκολα τη συσκευή από το λουράκι. Δεν υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, αλλά φορτίζεται με δύο pogo pins στη βάση. Είναι το πρώτο wearable της σειράς που διαθέτει Εντοπισμό Πτώσης και Emergency SOS, το οποίο ενεργοποιείται μετά από πέντε γρήγορα πατήματα στο πλήκτρο. Με αυτό τον τρόπο, οι πληροφορίες για την τοποθεσία του χρήστη μεταφέρονται στους επαφές του σε περίπτωση ανάγκης που έχει προκαθορίσει.

Με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας των 208 mAh, η Samsung δηλώνει ότι το Galaxy Fit3 μπορεί να διαρκέσει ενεργό για 13 ημέρες. Αυτό βοηθά η απουσία του Wear OS, καθώς διαθέτει λίγες εφαρμογές για την ώρα, το ημερολόγιο, την πρόγνωση του καιρού και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων. Παρόλο που υπάρχουν πάνω από 100 τύποι ασκήσεων, η έλλειψη GPS σημαίνει ότι πρέπει να συνδυαστεί με κάποιο smartphone για καλύτερη παρακολούθηση. Μέσω της εφαρμογής Samsung Health είναι δυνατή η παρακολούθηση της ποιότητας του ύπνου, των βημάτων και των επιπέδων άγχους.

Το Galaxy Fit3 θα είναι διαθέσιμο σε γκρι, ροζ, χρυσό και ασημί. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ