Τίρανα: Νίκες στην πρεμιέρα για Παναγιωτίδου, Λουκόπουλο και Αυγέρη

Τίρανα: Νίκες στην πρεμιέρα για Παναγιωτίδου, Λουκόπουλο και Αυγέρη

Το τουρνουά ITF Juniors (J30) NSO Open που διεξάγεται στα Τίρανα συνεχίζεται με τρεις ελληνικές προκρίσεις. Η 13χρονη Λύδια Παναγιωτίδου κατάφερε να νικήσει την Νο6 του ταμπλό, την Βαλεντίνα Μέρκου, με σκορ 6-1, 6-0 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Λουκόπουλος νίκησε τον Πέτρο Βλαντιμίρ Μπέρτσιου με το ίδιο σκορ, ενώ ο Άγγελος Αυγέρης κέρδισε τον Αλεσάντρο Λάινο με 6-3, 2-6, 6-3. Και οι τρεις αθλητές έχουν εξασφαλίσει θέση στον επόμενο γύρο των αγώνων.

Η Παναγιωτίδου θα συνεχίσει να αγωνίζεται και στα διπλά μαζί με τη Λετονή Μαρίνα Μαρκίνα, ενώ οι Λουκόπουλος και Αυγέρης θα παίξουν μαζί στα διπλά αντίστοιχα. Οι ελληνικές προκρίσεις στο τουρνουά συνεχίζονται και στο αγωνιστικό τμήμα των αγοριών, με τον Κωνσταντίνο Λουκόπουλο να έχει προκριθεί στον επόμενο γύρο και τον Άγγελο Αυγέρη να περιμένει τον αντίπαλό του.

Συνολικά, η ελληνική ομάδα συμμετέχει σε πολλές κατηγορίες τουρνουά και παλεύει για θέσεις στην επόμενη φάση των αγώνων. Είναι ενθαρρυντικό να βλέπουμε την επιτυχία των νέων αθλητών και είμαστε περήφανοι για την απόδοσή τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ