Η Ισπανική Ένωση Διαιτητών Ζητά Πειθαρχική Δίωξη του Προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ

Η Ισπανική Ένωση Διαιτητών Ζητά Πειθαρχική Δίωξη του Προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεθ

Η Ένωση Διαιτητών Ισπανίας βγήκε μπροστά και αντέδρασε δυνατά στα λεγόμενα του Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης πριν τρεις μέρες σε συνέντευξη είπε ανοιχτά για τους διαιτητές ότι κάνουν διαφθορά, κλέβουν τίτλους και πλουτίζουν παράνομα. Τώρα ζητούν να μπει πειθαρχική δίωξη εναντίον του.

Υπερβάσεις στα όρια της κριτικής

Οι διαιτητές λένε ότι αυτά τα λόγια πάνε πέρα από την ελευθερία έκφρασης ή την απλή αθλητική κριτική. Κατηγορούν ολόκληρο το σώμα για χρόνια παρανομίες, και αυτό το βλέπουν σαν μεγάλη προσβολή.

Κυρίως, επειδή ο Πέρεθ μιλάει εκπροσωπώντας τον πιο διάσημο σύλλογο παγκοσμίως, δημιουργεί προκαταλήψεις εναντίον τους που δεν σβήνουν εύκολα. Η Ένωση πηγαίνει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για άμεσα μέτρα.

Ζήτηση για διορθώσεις και απολογία

Θέλουν να σταματήσουν τέτοιες δηλώσεις από εδώ και πέρα, με προληπτικά βήματα. Και η Ρεάλ Μαδρίτης να βγάλει δημόσια διόρθωση μαζί με απολογία. Στην ποδοσφαιρική Ισπανία, τέτοιες εντάσεις ανάμεσα σε κλαδούς γίνονται συχνά, αλλά αυτή φαίνεται να πηγαίνει παραπέρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ