Όλος ο κόσμος του tennis ανακάλυψε το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort

Από τις 20 ως τις 25 Ιουνίου, εκπρόσωποι των μεγαλύτερων οργανισμών τένις στη χώρα βρέθηκαν στο Kalimera Kriti Hotel & Village Resort για να εξοικειωθούν με τις ανέσεις του υπερσύγχρονου τένις κέντρου.

Το ταξίδι περιελάμβανε ξενάγηση στο ξενοδοχείο, περιήγηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις, συναντήσεις με τη διοίκηση και χαλάρωση και φυσικά αγώνες τένις!

Πολλοί από τους εκπροσώπους των οργανισμών tennis της χώρας εξέφρασαν ενδιαφέρον να φιλοξενηθούν στο Kalimera Kriti Hotel & Village Resort για μελλοντικές δραστηριότητες.

Οι προσκεκλημένοι εντυπωσιάστηκαν από το τένις κέντρο του Kalimera Kriti Hotel & Village Resort και αναγνώρισαν τη δυνατότητά του να φιλοξενήσει διεθνείς τουρνουά. Επίσης, είπαν ότι οι υπηρεσίες που προσφέρονται (γυμναστήριο, χώροι αποκατάστασης, γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, γήπεδο beach volley, χώροι yoga και pilates και θαλάσσιες δραστηριότητες), η άνετη διαμονή και η αίσθηση του “αθλητικού χωριού” καθιστούν το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort τον ιδανικό προορισμό για αθλητικές δραστηριότητες.

Θα υπάρξουν και άλλες προσωπικότητες του χώρου του tennis που θα επισκεφτούν το Kalimera Kriti Hotel & Village Resort για να απολαύσουν τη διαμονή τους εκεί και να συζητήσουν για μελλοντικές συνεργασίες στο μεγαλύτερο τένις κέντρο της Ελλάδας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ