Τσάβι: «Αυτό που κάνει η Τζιρόνα έχει μεγάλη αξία – Είμαστε ομάδα που χτίζεται»

Η εντυπωσιακή Τζιρόνα επικράτησε με 4-2 της Μπαρτσελόνα στο «Μονζουίκ», συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία της στη φετινή La Liga και παραμένοντας στην κορυφή του πρωταθλήματος!

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι, εξήντλησε τα εγκώμια προς την αντίπαλο ομάδα, τονίζοντας ότι ο προπονητής Μίτσελ και οι παίκτες του αξίζουν πλήρως τα συγχαρητήριά του. Επιπλέον, επεσήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά χωρίς αμφιβολίες.

«Αυτό που κάνει η Τζιρόνα έχει μεγάλη αξία. Έχουν τώρα διαφορά 7 βαθμών από εμάς, το αξίζουν, είναι θεαματικοί και τους συγχαίρουμε. H δουλειά που κάνει ο Μίτσελ και όλοι οι ποδοσφαιριστές της Τζορίνα είναι αξιέπαινη», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στο μονοπάτι που έχουμε πάρει και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά χωρίς αμφιβολίες. Μας έλειψε η αποτελεσματικότητα και ο αγώνας ουσιαστικά τελείωσε όταν δεχθήκαμε το τρίτο γκολ. Είμαστε ομάδα που χτίζεται και αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν βήματα προς τα μπροστά, αλλά και προς τα πίσω».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ