Τερ Στέγκεν: «Ντροπή να μην υπάρχει τεχνολογία γραμμής στη LaLiga-Έπαιξε ρόλο η διαιτησία»

Τερ Στέγκεν: «Ντροπή να μην υπάρχει τεχνολογία γραμμής στη LaLiga-Έπαιξε ρόλο η διαιτησία»

Ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν εξαγριωμένος με τη διαιτησία μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα στο clasico. Ο Γερμανός τερματοφύλακας θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός ότι η LaLiga δεν διαθέτει τεχνολογία γραμμής για να λύσει την αμφισβήτηση της φάσης όπου η μπάλα φάνηκε να διαπερνάει τη γραμμή αλλά δεν καταμετρήθηκε το γκολ.

«Είναι ντροπή που δεν μπορούν να βρουν μια γωνία λήψης για να εξετάσουν τη φάση του γκολ. Ζούμε σε έναν κόσμο με τόσα χρήματα και δυσκολεύομαι να κατανοήσω γιατί δεν έχουν επενδύσει στην τεχνολογία γραμμής που υπάρχει σε άλλα πρωταθλήματα», επεσήμανε ο Τερ Στέγκεν, ενώ για το πέναλτι της Ρεάλ που έφερε το 1-1 σχολίασε πως «…πιστεύω ότι ο Λούκας Βάσκεθ το εξόρκισε με ευφυΐα».

Ωστόσο, δεν παρέλειψε να κάνει αυτοκριτική, εξ ονόματος όλης της ομάδας. «Είχαμε όλα με το μέρος μας, αλλά απέτυχαν να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να αναλύσουμε και τους εαυτούς μας, αφού αμυντικά δεν ήμασταν επαρκείς, παρότι ο διαιτητής επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Δεν είχαμε την ψυχραιμία να ελέγξουμε το παιχνίδι με το σκορ υπέρ μας, με αποτέλεσμα να μην είμαστε τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα θέλαμε σε αρκετά σημεία της σεζόν, καθώς ως εκ τούτου χάσαμε πολλούς βαθμούς. Σίγουρα μπορούμε να επικρίνουμε τη διαιτησία, ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ