Παναιγειάλειος: Αναφέρει ότι δέχτηκε βίαιη και εγκληματική επίθεση από άτομα της Ρόδου

Παναιγειάλειος: Αναφέρει ότι δέχτηκε βίαιη και εγκληματική επίθεση από άτομα της Ρόδου

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στην ομάδα Α.Σ. Ρόδου και τον Παναιγειάλειο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Με μια ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από την ομάδα του Αιγίου, καταγγέλλεται η βίαιη επίθεση και η εγκληματική συμπεριφορά από μέλη της διοίκησης του Α.Σ. Ρόδου. Επιπλέον, αναφέρεται ότι όχι μόνο προκάλεσαν τα μέλη της διαιτητικής ομάδας, αλλά και επιτέθηκαν λεκτικά και σωματικά σε μέλη του Παναιγειαλείου, με αποτέλεσμα ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Γιάννης Γεωργιάδης, να τραυματιστεί.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Παναιγειακού:
“Ο Παναιγιαλείος Γ.Σ. αναγκάζεται να κοινοποιήσει και να καταδικάσει την αδελφοκτόνη επίθεση που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας μας από μέλη της διοίκησης του Α.Σ. Ρόδου, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του συλλόγου, μετά το τέλος του αγώνα ΑΣ Ρόδος-Παναιγειάλειος ΓΣ για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η βίαιη επίθεση τους και η εγκληματική συμπεριφορά των αρμόδιων του Α.Σ. Ρόδου, που οδήγησαν στον τραυματισμό του γενικού αρχηγού της ομάδας μας Γιάννη Γεωργιάδη, δεν πρέπει και δεν πρόκειται να παραμείνουν ατιμώρητες. Σημειώνεται, επίσης, ότι εκτός από την αποστολή της ομάδας μας, η διαιτητική ομάδα του αγώνα υπέστη προκλήσεις κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς της να μεταβεί στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα.

Οι άνθρωποι της Ρόδου, μη αποδέχοντας το τελικό ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στα κανονικά 90 λεπτά, αποφάσισαν να πάρουν τη δικαιοσύνη στα χέρια τους. Με θράσος εκμεταλλεύτηκαν την έλλειψη αστυνομικής παρουσίας και εισέβαλαν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα για να προκαλέσουν πρώτα τη διαιτητική ομάδα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά μετέφεραν τον θυμό τους, χωρίς λόγο και αιτία, και στον Παναιγειακό και τα μέλη της αποστολής, επιτίθεντας με βία.

Συνεπώς, απηύθυναν βία κατά της ομάδας που έχουμε προσφέρει φιλοξενία δύο φορές την περασμένη αγωνιστική περίοδο, προκειμένου η αποστολή της Ρόδου να προπονηθεί στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου πριν από αγώνες με ομάδες της Ηλείας και της Αχαΐας. Συνεπώς, απηύθυναν βία κατά της ομάδας που κατέβαλε κάθε προσπάθεια για να υποδεχθεί την ομάδα της Ρόδου στο Αίγιο.

Επιπλέον, απηύθυναν βία κατά μέλους της διοίκησης του Παναιγειακού, παρά το γεγονός ότι πέρυσι ο πρόεδρος της Ρόδου και τα μέλη που συνόδευαν την αποστολή ελήφθησαν με τον καλύτερο τρόπο από τα μέλη της διοίκησής μας. Δεν θα πούμε ότι αυτή η τρομακτική σκηνή, που οργανώθηκε κατά της ομάδας μας, είναι “ντροπή” για τους δράστες από τη Ρόδο, διότι δεν θα κατανοήσουν τον όρο.

Ωστόσο, θέλουμε να τους υπενθυμίσουμε ότι οι σωστές ομάδες και οι σωστές διοικήσεις επιδεικνύουν την υπεροχή τους μέσα στο γήπεδο και στη φιλοξενία που προσφέρουν στις αντίπαλες ομάδες. Λυπούμαστε που αποδείξαμε ότι δεν είναι αυτοί οι καλύτεροι…

Λυπούμαστε που δεν καταφέραμε να ηττηθούμε για να διασφαλίσουμε την σωματική μας ακεραιότητα…

Λυπούμαστε που αποδείξαμε ότι ο Παναιγειάλειος μπορεί να αντιμετωπίσει και να καταπολεμήσει εσάς ακόμα και μέσα στο γήπεδό σας…

Λυπούμαστε που σας φιλοξενήσαμε άψογα όταν μας ζητήσατε τη βοήθειά μας και μάλιστα δύο φορές…

Με αυτόν τον τρόπο, ο Παναιγειάλειος Γ.Σ. θα παρακολουθήσει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να μην παραμείνουν ατιμώρητες οι παραπάνω εγκληματικές πράξεις”.

Παναιγειάλειος: Καταγγέλλει επίθεση από την ΑΣ Ρόδου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ