Οτσάλ: «Όποιος θέλει να βρει δικαιολογίες, βρίσκει – Η ΑΕΚ πάει να νικήσει στη Ρουμανία»

Ο Γιουνούς Οτσάλ είναι συγκεντρωμένος στον αγώνα επαναληπτικής πέμπτης φάσης του Challenge Cup απέναντι στη Βολουντάρι, μετά την ήττα της ΑΕΚ στον πρώτο αγώνα.

Ο προπονητής της ομάδας τόνισε ότι η ομάδα δεν ψάχνει απογολωτικές δικαιολογίες για τις απουσίες των Μπλάνκο και Πάσκοβα, αλλά πρέπει να πάει και να νικήσει στη Ρουμανία.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στο aek.gr:

-Προπονητή, η ομάδα ηττήθηκε δύσκολα 3-2, έχοντας και δύο σημαντικές απουσίες. Πώς είδατε το παιχνίδι;

«Όποιος θέλει να βρει δικαιολογίες, βρίσκει. Εντάξει, δεν είχαμε δύο σημαντικές αθλήτριες, αλλά ξαναλέω όποιος θέλει μπορεί να ψάξει δικαιολογίες. Θέλω πρώτα από όλα να συγχαρώ τα κορίτσια που έδωσαν τα πάντα, πάλεψαν για 5 σετ στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Δεν βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε σε κάποια σημεία και δεν κερδίσαμε το παιχνίδι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο να βρούμε αυτές τις λύσεις. Να δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

-Η Βολουντάρι παρουσιάστηκε όπως την περιμένατε;

«Είναι μια καλύτερη ομάδα από ό,τι παρουσίασε στον πρώτο αγώνα. Έχει διατηρήσει μία ομάδα με σκοπό να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Έχουν επενδύσει πολλά χρήματα στην ομάδα. Ελπίζω ότι φυσικά θα έχουμε και τις 2 αθλήτριές μας στον επαναληπτικό και θα εργαστούμε για να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

-Υπάρχει πίεση στον επαναληπτικό αγώνα;

«Φυσικά υπάρχει πίεση. Πρέπει, ωστόσο, να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι στη Ρουμανία. Με νίκη 3-0 ή 3-1, προκρίνομαστε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ