Ολοκληρώθηκαν οι εκκρεμότητες στα παιχνίδια Βάαλβαϊκ-Άγιαξ και Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν

Η Τετάρτη (6/12) ήταν η ημέρα που διεξήχθησαν οι αναβληθέντες αγώνες της Eredivisie. Πρόκειται για ελάχιστες εκκρεμότητες που αφορούν τους αγώνες Βάαλβαϊκ-Άγιαξ και Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν.

Οι δύο αγώνες είχαν αναβληθεί λόγω υγειονομικών ζητημάτων. Ο πρώτος αναβλήθηκε μετά τη σύγκρουση του Φάεσεν με τον Μπρόμπεϊ, ενώ ο δεύτερος αναβλήθηκε λόγω της σοκαριστικής κατάρρευσης του Ντοσ.

Έτσι, οι αγώνες συνεχίστηκαν από το σημείο που είχαν διακοπεί. Το Βάαλβαϊκ-Άγιαξ στο 84′, με τον «Αίαντα» να προηγείται 3-2 και το Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν στο 91′, με το σκορ στο 2-1 υπέρ της Ναϊμέγκεν.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν μετά από λίγα λεπτά, διατηρώντας τα ίδια σκορ, με την ομάδα του Άγιαξ και τη Ναϊμέγκεν να διατηρούν το προβάδισμά τους. Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα της 29ης Οκτώβρη ο Παυλίδης είχε σκοράρει για την Άλκμααρ, μειώνοντας το σκορ σε 2-1.

Αυτά τα αποτελέσματα ανέβασαν την απόδοση της Άλκμααρ, της αντίπαλης ομάδας της ΑΕΚ στον 2ο όμιλο του Europa League, η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά την έλευση του Τζον Φαν’ τ Σχιπ στο τιμόνι της.

Η βαθμολογία:

Βάαλβαϊκ-Άγιαξ: 2-3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ