Ο προπονητής της Άμπερντιν λέει ότι το ρόστερ της είναι άπειρο για το Conference League

Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε, ο Μπάρι Ρόμπσον μίλησε για τη συμμετοχή της Άμπερντιν στο Conference League, αποκαλύπτοντας ότι παρόλο που η ομάδα έχει ποιότητα και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους της, το ρόστερ της δεν έχει εμπειρία σε αυτή τη διοργάνωση.

Ο προπονητής αναφέρει ότι η ομάδα του είναι καλή στο πρωτάθλημα και θα παραμείνει σταθερή και υπομονετική. Δεν μπορούν να παίζουν καλά κάθε εβδομάδα, αλλά μπορούν να ανταγωνιστούν σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να προσαρμοστούν και να αλλάξουν τον τρόπο παιχνιδιού τους όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Θα υπάρχουν δύσκολες μέρες, εξαρτάται από την καλή προετοιμασία τους.

Σχετικά με την Ευρώπη και την έλλειψη εμπειρίας στο ρόστερ, ο Ρόμπσον δηλώνει ότι η Ευρώπη είναι δύσκολη. Υπάρχει διαφορετική ατμόσφαιρα σε αυτά τα παιχνίδια και αντιμετωπίζουν πολύ καλούς αντιπάλους. Η ομάδα του έχει πολλούς ανέμελους παίκτες όσον αφορά τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα αποκομίσουν περισσότερη εμπειρία από τις ευκαιρίες που θα έχουν τους επόμενους μήνες. Έχουν αποδείξει ότι έχουν ποιότητα και μπορούν να σκοράρουν, αλλά πρέπει να είναι στην καλύτερή τους κατάσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ