Ο ΠΑΟΚ αναζητά αποτελέσματα και ψυχολογία στο Ζάγκρεμπ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε χαμηλή θέση στη Volley League των γυναικών, αλλά στην Ευρώπη φέτος έχει κερδίσει τέσσερις αγώνες σε τέσσερις αναμετρήσεις. Έτσι, στον πρώτο αγώνα των «16» του Challenge Cup εναντίον της Ντινάμο στο Ζάγκρεμπ στις 21:30, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επιδιώκουν νίκη για την απόκτηση πλεονεκτήματος εν όψει του επαναληπτικού αγώνα στο «Παλατάκι» και για την ανάκτηση ψυχολογίας για το πρωτάθλημα.

Ο προπονητής Ντάρκο Ζάκοτς θα διαθέτει ξανά τη Μαρία Οικονομίδου μετά από έναν μήνα.

«Η Ευρώπη αποτελεί μια ανάσα ανακούφισης στο φετινό μας ταξίδι, ελπίζω πως θα συνεχίσουμε όπως στους δύο προηγούμενους γύρους. Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ αποτελεί μια ομάδα με φιλοδοξίες και εμείς πρέπει να επιδείξουμε όλη μας την ενέργεια για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αφού για πρώτη φορά διεξάγουμε το δεύτερο ματς στην έδρα μας», επισήμανε ο προπονητής από τη Σερβία, ο οποίος ζήτησε υπομονή και κατανόηση.

«Θα ήθελα να ζητήσω ένα μεγάλο “συγγνώμη” από τους οπαδούς μας, αλλά χρειαζόμαστε υπομονή και κατανόηση από όλους, καθώς βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση λόγω των τραυματισμών, αλλά ελπίζω πως θα αλλάξουμε αυτήν την κατάσταση», υπογράμμισε με δέος.

Η Ντινάμο Ζάγκρεμπ παραμένει αήττητη στο κροατικό πρωτάθλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ