Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις επέστρεψε στις κορυφαίες εμφανίσεις μετά την εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών

Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις επέστρεψε στις κορυφαίες εμφανίσεις μετά την εμφάνιση στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε χαρακτήρα στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 68-58 στο δεύτερο παιχνίδι των τελικών της Stoiximan GBL. Με αυτή τη νίκη οι «πράσινοι» έφεραν τη σειρά σε απόλυτη ισορροπία κάνοντας το 1-1, έχοντας για απόλυτο πρωταγωνιστή τον παίκτη που στο πρώτο ματς βρέθηκε στον πάτο της απόδοσής του. Ο Κέντρικ Ναν πήρε την ομάδα στις πλάτες του και έσβησε την κακή εικόνα του ΣΕΦ μέσα σε μόλις δύο 24ωρα.

Η επική απάντηση του Ναν

Κανείς δεν ξέχασε τους μόλις 2 πόντους που είχε σημειώσει στον πρώτο τελικό. Τότε ο Αμερικανός είχε μείνει χαμηλά με 1/13 προσπάθειες, δείχνοντας εντελώς μπλοκαρισμένος από την άμυνα των «ερυθρολεύκων» κατά τη διάρκεια των 34 λεπτών που πάτησε στο παρκέ. Τότε ήταν η δική του χειρότερη εμφάνιση φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού και πολλοί αναρωτήθηκαν αν θα μπορούσε να συνέλθει άμεσα.

Εμπιστοσύνη στον παίκτη του έδειξε ο Εργκίν Αταμάν, κρατώντας τον στη δωδεκάδα και δίνοντάς του την ευκαιρία να αποδείξει ποιος είναι πραγματικά μέσα στο γήπεδο. Ο παίκτης δικαίωσε τον προπονητή του με το παραπάνω, πετυχαίνοντας 23 πόντους με 4/8 δίποντα και 5/8 τρίποντα, όντας σταθερά η αιχμή του δόρατος για τους γηπεδούχους. Έπαιξε 38 λεπτά και μάζεψε τέσσερα ριμπάουντ, ενώ μοίρασε τρεις ασίστ και έκλεψε μία μπάλα, ελέγχοντας τον ρυθμό του τελικού μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ