Ο Λαόθ υποψήφιος για αντικατάσταση του Ρουμπιάλες αν παραιτηθεί

Ο Λαόθ υποψήφιος για αντικατάσταση του Ρουμπιάλες αν παραιτηθεί

Αυξάνεται η πίεση για την απομάκρυνση του Λουίς Ρουμπιάλες από τη θέση του προέδρου της ισπανικής ομοσπονδίας.

Μετά την αντίδραση της μητέρας του και των συνεργατών του, όλο και περισσότεροι άνθρωποι απαιτούν την παραίτηση του Ρουμπιάλες, έπειτα από την αμφιλεγόμενη κίνηση να φιλήσει στο στόμα την Τζένι Ερμόσο κατά την απονομή των χρυσών μεταλλίων στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών.

Οι FIFA και UEFA συνεχίζουν να ασκούν πίεση στον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας για να παραιτηθεί άμεσα, ενώ υπάρχουν φήμες ότι αν ο Ρουμπιάλες παραιτηθεί, η UEFA θα αποσύρει τις ισπανικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με ισπανικά μέσα ενημέρωσης, ο Ματέου Λαόθ φαίνεται να επιδεικνύει ενδιαφέρον για τη θέση του Ρουμπιάλες. Ο Λαόθ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη πολλών και έχει θετική γνώμη για αυτόν, κάτι που τον καθιστά πιθανό υποψήφιο για την ηγεσία του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Για να επιβεβαιωθούν αυτές οι πληροφορίες, ο Λουίς Ρουμπιάλες θα πρέπει να κάνει αυτό που ζητάνε όλοι και να παραιτηθεί. Ωστόσο, δείχνει απρόθυμος να το κάνει και δηλώνει ότι θα παλέψει για να απαλλαγεί από τις κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση που του απαγορεύουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ