Ο Εμπαπέ δηλώνει: «Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

Ο Εμπαπέ δηλώνει: «Δεν έχω αποφασίσει για το μέλλον μου»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στην τελευταία φάση του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν και οι αμφιβολίες για το τι θα γίνει στο μέλλον του παραμένουν. Στη συνέχεια της κατάκτησης του Σούπερ Καπ με 2-0 επί της Τουλούζ, όπου πέτυχε και το δεύτερο γκολ με μία εξαιρετική ατομική ενέργεια, ο ίδιος δεν ήθελε να αποκαλύψει τα σχέδιά του για το μέλλον.

«Δεν έχω πάρει ακόμα κάποια απόφαση για το μέλλον μου. Δεν έχω κάνει κάποια επιλογή. Κανείς δεν έχει συζητήσει την κατάστασή μου στην ομάδα, αυτό δεν είναι θέμα προς συζήτηση. Ακόμα δεν έχω καταλήξει σε απόφαση. Υπάρχει μια συμφωνία με τον πρόεδρο Αλ Κελαϊφί, ώστε να μην επηρεαστεί η ομάδα. Η προσοχή είναι εστιασμένη στην ομάδα και όχι σε εμένα. Τον Μάιο του 2022 θα έχω λάβει την τελική απόφαση μου. Εάν ήξερα τι ήθελα να κάνω, θα το είχα ανακοινώσει, δεν θα αφήνα να τραβάει τόσο πολύ, δεν θα είχε νόημα», ανέφερε ο διάσημος Γάλλος ποδοσφαιριστής.

Φήμες κυκλοφορούν πως η Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει, αλλά κανείς δεν μπορεί να δώσει βέβαιη απάντηση μετά την τεράστια ανατροπή που έγινε την τελευταία φορά που θεωρούνταν σίγουρη η αποχώρησή του από την Παρί, καθώς τελικά είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2024.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ