Νίκλας: «Αδύναμη επίθεση αλλά στεκόμαστε στην άμυνα»

Ο Θάνος Νίκλας αναφέρθηκε στην ανεπαρκή επίθεση του Ολυμπιακού κατά την αναμέτρηση με την Ρουζόμπεροκ, επισημαίνοντας τον τραυματισμό της Ουίλιαμς και τις απουσίες που επηρεάζουν την ομάδα. Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αμυντική προσπάθεια και τόνισε πως η συνέχεια είναι το κλειδί.

Συγκεκριμένα: «Θέλω να συγχαρώ τις κοπέλες για τον χαρακτήρα που έδειξαν και για τη νίκη που πήραμε. Δυστυχώς, δεν ήμασταν αποτελεσματικοί και χωρίς ρυθμό στην επίθεση. Ωστόσο, στην άμυνα είχαμε δώσει έμφαση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και αυτό μας χάρισε τη νίκη.

Δυστυχώς, στο τέλος αντιμετωπίσαμε τον τραυματισμό της Ουίλιαμς, ελπίζουμε να αναρρώσει σύντομα. Εδώ και καιρό δουλεύουμε μετρημένοι λόγω των πολλών απουσιών που επηρεάζουν την ομάδα μας. Δεν είναι δικαιολογία, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Υπάρχουν πράγματα που μας εμποδίζουν να βρούμε ρυθμό και γι’ αυτό η απόδοσή μας δεν είναι σταθερή. Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να δίνουμε βάση στη νίκη και στην αμυντική μας επίδοση».

Η Ελεάννα Χριστινάκη πρόσθεσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας, αλλά δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να κερδίσουμε. Υπάρχουν πολλά που χρειάζεται να βελτιώσουμε κατά την ανάλυση του βίντεο. Ήμαστε πολύ καλύτερες αμυντικά και στα ριμπάουντ αυτήν τη φορά, κάτι που μας απέφερε κόστος στον προηγούμενο αγώνα. Συνεχίζουμε σε υψηλό επίπεδο και συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ