Μεσίνα: Ο Σπανούλης είναι ένας εφιάλτης για όλους τους προπονητές

Η ομάδα της Αρμάνι Μιλάνο βρίσκεται στην Αθήνα ενόψει των δυο φιλικών αγώνων με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθούν προκειμένου να ετοιμαστεί για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Ο Σπανούλης θα τιμηθεί για την προσφορά του στον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ομάδας, Έτορε Μεσίνα, εξέφρασε για ακόμη μια φορά τον θαυμασμό του για τον Σπανούλη, χαρακτηρίζοντας τον ως έναν αθλητή με εκπληκτικά προσόντα και έναν εφιάλτη για όλους τους προπονητές. Εκτός από τις αθλητικές του ικανότητες, ο Σπανούλης θεωρείται και ένας εξαιρετικός άνθρωπος.

«Ο Σπανούλης ήταν ένας παίκτης με εξαιρετικά προσόντα που έχει επηρεάσει μια ολόκληρη γενιά αθλητών και φιλάθλων σε όλη την Ευρώπη με τη δημιουργικότητά του, τα καταλυτικά παιχνίδια του και τη μακροζωία του. Ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να τον προπονήσω, αλλά βίωσα το πόσο δύσκολο ήταν να προπονηθείς απέναντί του είναι ένας εφιάλτης για όλους τους προπονητές. Δεν ήταν μόνος ένας μεγάλος μαχητής και ένας κερδισμένος παίκτης, αλλά και ένας αντίπαλος ευγενής και ποιοτικός άνθρωπος», δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ