Grand Prix Μονακό: Εκτός αγώνα ο Λάντο Νόρις μετά την εγκατάλειψη του Μαξ Φερστάπεν

Grand Prix Μονακό: Εκτός αγώνα ο Λάντο Νόρις μετά την εγκατάλειψη του Μαξ Φερστάπεν

Ένα απρόσμενο φιάσκο για τη McLaren στους δρόμους του Πριγκιπάτου, με τον Νόρις να μένει από δυνάμεις την ώρα που προσπαθούσε να βρει ρυθμό. Το ηλεκτρονικό πρόβλημα τον έθεσε εκτός κούρσας, σβήνοντας κάθε ελπίδα για καλή διάκριση στο Grand Prix του Μονακό.

Η εγκατάλειψη που πάγωσε το γκαράζ

Όλα έγιναν ξαφνικά. Καθώς το μονοθέσιο έμπαινε στο τούνελ κατά τον 45ο γύρο, ο οδηγός έχασε κάθε επαφή με το ρυθμό του. «Είμαι δίχως μπαταρία, δίχως ισχύ, δεν έχω τίποτα αυτήν τη στιγμή», φώναξε ο ίδιος μέσω ασυρμάτου, την ώρα που το όχημα έδειχνε να παραδίδει πνεύμα.

Δύσκολη μέρα για τους πρωταγωνιστές

Μαζί με τον Φερστάπεν, που είχε ήδη αποχαιρετήσει το αγώνα, ο Νόρις είδε τη δική του προσπάθεια να καταρρέει. Οι μηχανικοί έδωσαν άμεσα εντολή για εγκατάλειψη και ο πιλότος αναγκάστηκε να παρκάρει το όχημα σε ασφαλές σημείο, βιώνοντας την απόλυτη απογοήτευση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ