Κίνηση δικαιοσύνης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα εναντίον του Κούγια και της Κορίνθου

Κίνηση δικαιοσύνης από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα εναντίον του Κούγια και της Κορίνθου

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επικεντρώνει την προσοχή του στον Αλέξη Κούγια για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο ματς της Κορίνθου με τον Παναργειακό. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ δηλώνει:
“Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, έβαλε σε δίωξη:
α) τον Αλέξι Κούγια και,
β) τον σύλλογο “ΠΑΣ Κόρινθος”.
Η πειθαρχική δίωξη επικρίνεται διότι στις 16-3-2024 στην Κόρινθο όπου έγινε ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ΠΑΣ Κόρινθος – Παναργειακός στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ο Αλέξιος Κούγιας:
1) ως αξιωματούχος της ομάδας “ΠΑΣ Κόρινθος”, παραβίασε την ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια που του είχε επιβληθεί (απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ). Το σωμάτειο ευθύνεται για τη μη τήρηση της απαγόρευσης.
2) ως αξιωματούχος της ομάδας “ΠΑΣ Κόρινθος” που δεν είχε δικαίωμα να παρευρεθεί στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, πριν από την έναρξη του αγώνα εκδήλωσε υβριστική συμπεριφορά προς θεατές και αξιωματούχους της ομάδας “Παναργειακός”.
Οι παραπάνω πράξεις καταγράφονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ