Η Λίβερπουλ να γίνει πρώτη στην 30η αγωνιστική; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος!

Η Λίβερπουλ να γίνει πρώτη στην 30η αγωνιστική; Υπάρχει μόνο ένας τρόπος!

Όπως αναφέρθηκε και στο άρθρο για το ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Άρσεναλ, τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Η Premier League επέστρεψε και μαζί της φέρνει συναρπαστικά παιχνίδια που επηρεάζουν την κορυφή του πρωταθλήματος.

Ξεκινώντας από τον Μάρτιο, η Άρσεναλ έχει 64 βαθμούς, κερδίζοντας τη Μάντσεστερ που έχει έναν λιγότερο. Και στη μέση βρίσκεται η Λίβερπουλ, με τους ίδιους πόντους με την Άρσεναλ αλλά μικρότερη διαφορά γκολ.

Πώς μπορεί η Λίβερπουλ να ανακτήσει την κορυφαία θέση στη βαθμολογία και να αφήσει πίσω της την Άρσεναλ; Μόνο με έναν τρόπο. Να κερδίσει τη Μπράιτον νωρίτερα και να παραμείνει πρώτη με ένα ματς περισσότερο, με το ματς με την Άρσεναλ να μην επηρεαστεί από αυτό.

Έτσι, η Λίβερπουλ θα επανακαταλάβει την κορυφαία θέση, όπως την έχασε προηγουμένως. Ένας τέτοιος συνδυασμός αποτελεσμάτων θα αλλάξει την ισορροπία της κορυφής της βαθμολογίας.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν η Άρσεναλ κερδίσει, θα παραμείνει πρώτη ανεξαρτήτως αποτελέσματος του ματς Λίβερπουλ – Μπράιτον. Ενώ ο μοναδικός τρόπος για τη Σίτι να βρεθεί στην κορυφή είναι να κερδίσει και να αποδώσει χειρότερα από τη Λίβερπουλ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ