Η Λέστερ Ξανά Χάνει: Παραδόθηκε και η Πλίμουθ, Ίπσουιτς και Λιντς μπορούν να την προσπεράσουν! (βίντεο)

Η Λέστερ Ξανά Χάνει: Παραδόθηκε και η Πλίμουθ, Ίπσουιτς και Λιντς μπορούν να την προσπεράσουν! (βίντεο)

Η πορεία της Λέστερ στο πρωτάθλημα Championship τις τελευταίες εβδομάδες είναι απρόσμενη και σοκαριστική και μας φέρνει αντιφάσεις. Η ομάδα που πριν λίγο καιρό αναμενόταν να προαναγγείλει την άνοδο στην Premier League, βρίσκεται πλέον σε θέση που αμφιβάλλει ακόμη και για την άμεση προαγωγή.

Μετά από την τρίτη ήττα σε πέντε παιχνίδια, η ομάδα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Πλίμουθ με 1-0, συντελώντας σε μια απρόσμενη απώλεια. Το γεγονός ότι δεν έχει κερδίσει σε αυτό το γήπεδο από το 1995, με έξι ήττες και πέντε ισοπαλίες, κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.

Η αδυναμία της Λέστερ να δείξει αποτελέσματα, με μόλις τρεις τελικές προσπάθειες σε όλο το παιχνίδι, οδήγησε σε μια απροσδόκητη ήττα από μια ομάδα που έπαιξε κλειστή άμυνα. Η Πλίμουθ επωφελήθηκε από τη στρατηγική της και ανέβηκε στην 16η θέση του πίνακα.

Πώς αντικατοπτρίζεται αυτό στο πρωτάθλημα; Αν η Ίπσουιτς και η Λιντς επικρατήσουν στα επόμενα παιχνίδια τους, θα προσπεράσουν τη Λέστερ στη βαθμολογία, ακόμη και με ένα ματς λιγότερο. Η πρώτη θα βρεθεί τρίτη και η δεύτερη δεύτερη. Να το έχετε αυτό στο μυαλό σας.

Στην προηγούμενη αγωνιστική, στην 43η αγωνιστική, καμία από τις τρεις δεν κατάφερε νίκη. Θα δούμε τι θα ακολουθήσει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ