Η γαλλική ομοσπονδία ωθεί τον Εμπαπέ να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024!

Λίγοι μήνες απομένουν μέχρι την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, και η γαλλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό για να συγκροτήσει την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση, με στόχο την κατάκτηση ενός μεταλλίου μπροστά στον γαλλικό κόσμο.

Ο μεγάλος πόθος των Γάλλων είναι να έχουν τον Κιλιάν Εμπαπέ στην ομάδα, καλύπτοντας μία από τις τρεις θέσεις που επιτρέπονται για ποδοσφαιριστές άνω των 23 ετών.

Επίσης, η γαλλική ομοσπονδία ασκεί πίεση τόσο στον Γάλλο σούπερ σταρ όσο και στην Παρί Σεν Ζερμέν, για να επιτρέψουν στον ποδοσφαιριστή να συμμετάσχει στην διοργάνωση του Παρισιού.

Ο πρόεδρος της FFF, Φιλίπ Ντιαλό, με δηλώσεις του στην «Parisien», αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της υπόθεσης.

“Επειδή αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες διεξάγονται στη Γαλλία, είναι ανάγκη να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να έχουμε τους καλύτερους παίκτες. Ξεκινήσαμε να το εξετάζουμε με την υποστήριξη του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Οι πρόεδροι των ομάδων θα συνειδητοποιήσουν ότι συμμετέχουν σε μια αποστολή γενικού συμφέροντος για να υποστηρίξουν την εθνική ομάδα και να διασφαλίσουν ότι θα κερδίσει τουλάχιστον μία χάλκινη “(πηγή: Parisien).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ