Η Μπράιτον αρνείται να αφήσει τον Ντε Τσέρμπι – Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα

Η Μπράιτον αρνείται να αφήσει τον Ντε Τσέρμπι – Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να πληρώσει τη ρήτρα

Αν η Μπαρτσελόνα επιλέξει τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι ως τον νέο προπονητή της στην επόμενη σεζόν, τότε θα πρέπει να πληρώσει αρκετά. Η Μπράιτον αρνείται να διευκολύνει την κατάσταση και να αφήσει ελεύθερο τον προπονητή.

Ο εκτελεστικός διευθυντής, Πολ Μπάρμπερ, δήλωσε στο BBC ότι επιθυμούν ο Ιταλός προπονητής να παραμείνει στη θέση του και να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2026. Αναφέρθηκε επίσης στην πρόθεσή τους να του προσφερθεί επέκταση συμβολαίου.

Έτσι, η Μπράιτον δεν σκοπεύει να αποδεχθεί την αποχώρησή του Ντε Τσέρμπι. Αν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, θα πρέπει να αναγνωρίσει ότι θα πρέπει να πληρώσει αρκετά χρήματα.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να αποδεσμεύσει τον προπονητή από το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα, με την ρήτρα να ανέρχεται στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

«Θέλουμε να απαλλαγούμε από το βάρος αυτό της ομάδας που επηρεάζει τις άλλες. Έχουμε δράσει σωστά και παραμένουμε ταπεινοί, αλλά γνωρίζουμε καλά τον δρόμο που ακολουθούμε», αναφέρει ο εκτελεστικός διευθυντής, εξηγώντας τη λογική πίσω από την απόφαση που λαμβάνει η Μπράιτον για τη βελτίωση της φήμης της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ